Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Trump θα διορίσει τον γαμπρό του ανώτατο σύμβουλο στον Λευκό Οίκο!

tags :
O Trump θα διορίσει τον γαμπρό του ανώτατο σύμβουλο στον Λευκό Οίκο!
O σύζυγος της Ivanka Trump θα επικεντρωθεί στην πολιτική των εμπορικών συμφωνιών και στη Μέση Ανατολή
Σύμβουλο στον Λευκό Οίκο θα διορίσει τον γαμπρό του Jared Kushner ο νεοεκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Ο γαμπρός του Trump θα αναλάβει το ρόλο ανώτατου συμβούλου του Λευκού Οίκου με ειδίκευση σε θέματα εμπορικών συμφωνιών και Μέσης Ανατολής, όπως ανέφεραν στελέχη της ομάδας του, καθιστώντας μία σπάνια περίπτωση όπου μέλος της οικογένειας ενός αμερικανού προέδρου αναλαμβάνει υψηλή θέση.
Ο Kushner, 35 ετών , ο οποίος είναι σύζυγος της μεγαλύτερης κόρης του Trump, Ivanka αναλαμβάνει το πόστο μετά από νομική γνωμάτευση ότι η κίνηση αυτή δεν παραβιάζει τον νόμο εναντίον του νεποτισμού, βάσει δικαστικών γνωματεύσεων που υποδεικνύουν ότι ο νόμος δεν είναι εφαρμόσιμος στον Λευκό Οίκο.
Η θέση δεν απαιτεί επικύρωση από την αμερικανική Γερουσία.
Η Ivanka Trump, η οποία όπως και ο σύζυγός της έχει ασκήσει καθήκοντα έμπιστου συμβούλου στον πατέρα της, δεν θα αναλάβει κάποια θέση στον Λευκό Οίκο αλλά θα εστιαστεί στην μετεγκατάσταση της οικογένειάς της στην Ουάσιγκτον.
O Kushner θα συνεργαστεί στενά με τον νέο επιτελάρχη του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους και τον ανώτατο σύμβουλο στρατηγικής Στιβ Μπάνον.
Τα στελέχη πρόσθεσαν ότι θα εστιαστεί, τουλάχιστον αρχικά, στην πολιτική των εμπορικών συμφωνιών και στη Μέση Ανατολή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης