Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Δεν χωρούν αστερίσκοι στην καταδίκη της επίθεσης κατά του Γ. Μπουτάρη

Κικίλιας: Δεν χωρούν αστερίσκοι στην καταδίκη της επίθεσης κατά του Γ. Μπουτάρη
Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια από τις πολιτικές δυνάμεις που εξέθρεψαν αυτού του είδους τις συμπεριφορές αναφέρει ο κ.Κικίλιας
Την θέση ότι δεν χωρούν αστερίσκοι και «ναι μεν αλλά…» στην απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρη διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ο οποίος άφησε σαφείς αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
«Είτε πρόκειται για επίθεση σε κάποιον επώνυμο ή ανώνυμο συμπολίτη μας, το κράτος Δικαίου είναι επιβεβλημένο να είναι πάνω απ' όλα.
Το κράτος και συνεπώς η κυβέρνηση οφείλει να προστατεύει τους πολίτες.
Η κοινωνική ειρήνη και η ασφάλεια των πολιτών είναι κοινωνικά αγαθά.
Πρέπει να τονίσω ότι τα τελευταία χρόνια υπήρξαν πολιτικές δυνάμεις, μία από αυτές δυστυχώς ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, που εξέθρεψαν αυτού του είδους τις συμπεριφορές, όταν στις δύσκολες χρονιές για την ελληνική Πολιτεία και κοινωνία, στο όνομα των αδικιών που υπέστησαν πολλοί συμπολίτες μας κάποιοι «αγανακτισμένοι» καπηλεύτηκαν τον πόνο τους, την αγανάκτησή τους και την αδυναμία της στιγμής και έβαλαν αστερίσκους σε βίαιες συμπεριφορές.
Θυμάμαι πλειάδα σημερινών κυβερνητικών στελεχών να δικαιολογούν πράξεις πολιτικού κανιβαλισμού, χειροδικίας και βίας και κατά πολιτικών (Χατζηδάκης, Κουμουτσάκος κ.α.), δημοσιογράφων και πολιτών επωνύμων και ανωνύμων.
Θυμάμαι φράσεις πολιτικών αρχηγών στη Βόρεια Ελλάδα περί διαπόμπευσης πολιτικών αντιπάλων (Πάχτας)» τόνισε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Κικίλιας, ο οποίος υποστήριξε πως περιμένει τα αποτελέσματα της έρευνας της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των υπαιτίων.
«Με τις απόψεις και τις θέσεις του μπορεί να διαφωνεί οποιοσδήποτε και εγώ ίσως.
Κανείς δεν έχει δικαίωμα να σηκώνει χέρι σε κανέναν σε αυτή τη χώρα.
 Όμως, δε χωράει ούτε ερωτηματικό, ούτε αστερίσκος, ούτε αμφισβήτηση σε μια αποτρόπαια, φασιστική πράξη.
Από όπου και αν προέρχεται, η πράξη πρέπει να καταδικαστεί» υπογράμμισε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση πως δεν αφήνει την Ελληνική Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης