Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Grivalia: Δίκαιο και εύλογο το τίμημα/μετοχή της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης της Fairfax

tags :
Grivalia: Δίκαιο και εύλογο το τίμημα/μετοχή της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης της Fairfax
Το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα των 8,8 ευρώ ανά μετοχή εκπληρώνει τις προϋποθέσεις του Νόμου
Την αιτιολογημένη γνώμη του σχετικά με την υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση που κατέθεσε η Fairfax για την απόκτηση των κοινών ονομαστικών μετοχών της Grivalia κατήρτησε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της εισηγμένης, κρίνοντας ότι το προσφερόμενο αντάλλαγμα των 8,8 ευρώ ανά μετοχή, είναι δίκαιο και εύλογο.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, το Δ.Σ. έχοντας λάβει υπόψιν την έκθεση του Χρηματοοικονομικού Συμβούλου, το προσφερόμενο Αντάλλαγμα και τα Δικαιώματα υπέρ της ΕΧΑΕ, τα επιχειρηματικά σχέδια του Προτείνοντος σχετικά με την εταιρεία, τις πιθανές επιπτώσεις της Δημόσιας Πρότασης στους εργαζόμενους της εταιρείας και  την πρόθεση του Προτείνοντος να μην ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς των μετόχων της μειοψηφίας, κατέληξε στα εξής συμπεράσματα:
1. Το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα των € 8,80 ανά μετοχή:
i. εκπληρώνει τις προϋποθέσεις του Νόμου,
ii. βρίσκεται εντός των ορίων του Εύρους Αξιών που προσδιόρισε ο Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος.
2. Η επιτυχής έκβαση της Δημόσιας Πρότασης δεν αναμένεται να επηρεάσει αρνητικά τα συμφέροντα της Εταιρείας ούτε αναμένεται να έχει αρνητικές συνέπειες στους εργαζομένους της εταιρείας.
Σημειώνεται ότι η αιτιολογημένη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου συνοδεύεται από την από 9 Αυγούστου 2017 Έκθεση Χρηματοοικονομικού Συμβούλου της "ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης