Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

«Top Employer Greece» για το 2017 η PepsiCo Ελλάδας – Τρίτη στην Ευρώπη η PepsiCo!

tags :
«Top Employer Greece» για το 2017 η PepsiCo Ελλάδας – Τρίτη στην Ευρώπη η PepsiCo!
Κορυφαία διάκριση στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού απέσπασε η PepsiCo, λαμβάνοντας για έβδομη συνεχή χρονιά την πιστοποίηση «Top Employer 2017» κατακτώντας την 3η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη και την 1η θέση στην κατηγορία της.
Ταυτόχρονα, η PepsiCo Ελλάδας κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά τον τίτλο «Top Employer Greece 2017» επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο τη στρατηγική διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και τις άριστες εργασιακές συνθήκες.
Το διεθνώς αναγνωρισμένο Ινστιτούτο «Top Employer 2017» πιστοποίησε, μετά από ανεξάρτητη έρευνα που διενήργησε, την PepsiCo Ελλάδας ως εξαιρετικό εργοδότη.
Συγκεκριμένα, με την αποκλειστική πιστοποίηση «Top Employer Greece 2017» αναγνωρίστηκε ότι η PepsiCo Ελλάδας πληροί αυστηρά όλα τα απαιτούμενα κριτήρια της έρευνας.
Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο ότι η PepsiCo Ελλάδας ξεχωρίζει για τη στρατηγική προσέλκυσης και ανάπτυξης ταλέντων, τη διαχείριση της απόδοσης, τις ευκαιρίες καριέρας, την ανάπτυξη των ηγετικών χαρακτηριστικών των ανθρώπων της, τα ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης, τις αμοιβές και τις παροχές σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης καθώς και την κουλτούρα της.
Ο κ. David Plink, Διευθύνων Σύμβουλος του Top Employer Institute, δήλωσε σχετικά:
«Οι βέλτιστες εργασιακές συνθήκες διασφαλίζουν ότι οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν προσωπικά και επαγγελματικά.
Η ολοκληρωμένη έρευνα, που πραγματοποιήσαμε, κατέληξε στο συμπέρασμα η PepsiCo Ελλάδας παρέχει ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών πρωτοβουλιών, από δευτερεύουσες παροχές και συνθήκες εργασίας έως προγράμματα διαχείρισης απόδοσης εξαιρετικά μελετημένα και απολύτως ευθυγραμμισμένα με τη φιλοσοφία της εταιρίας».
Η κα. Αναστασία Μακαριγάκη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Κεντρικής Ευρώπης και Ευρύτερων Βαλκανίων της PepsiCo σχολιάζοντας τη διάκριση δήλωσε:
«Η αποκλειστική πιστοποίηση Top Employer 2017 τιμά τους εργαζόμενους της PepsiCo αναδεικνύοντας τα ταλέντα τους και τις εργασιακές συνθήκες στις οποίες έχουν την ευκαιρία να τα αναπτύσσουν καθημερινά.
Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι για τη διάκριση αυτή καθώς η PepsiCo είναι οι άνθρωποί της.
Σ’ εκείνους οφείλουμε τη διάκριση ως κορυφαίος εργοδότης.
Στην πράξη, υλοποιούμε καθημερινά το όραμά μας για «Απόδοση με Σκοπό» διασφαλίζοντας ένα ασφαλές και φιλικό εργασιακό περιβάλλον, το οποίο προσφέρει δυνατότητες ανάπτυξης και διαρκούς εξέλιξης, με σεβασμό στην ισορροπία της προσωπικής και εργασιακής ζωής».





www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης