Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Η κυβέρνηση καταπίνει τα πάντα και τις «κόκκινες» γραμμές της με τη β' αξιολόγηση

Κικίλιας: Η κυβέρνηση καταπίνει τα πάντα και τις «κόκκινες» γραμμές της με τη β' αξιολόγηση
«Αυτοί που σήκωναν τις μπάρες και έλεγαν "δεν πληρώνω", αυτοί που ζήταγαν από τον κόσμο να κάνει στάση πληρωμών»
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας,  με αφορμή τα εγκαίνια του οδικού άξονα Κορίνθου – Πατρών από τον πρωθυπουργό σήμερα 11/4/2017.
«Αυτοί που σήκωναν τις μπάρες και έλεγαν "δεν πληρώνω", αυτοί που ζήταγαν από τον κόσμο να κάνει στάση πληρωμών προκειμένου να χρεοκοπήσει το ελληνικό κράτος και να ρίξουν την κυβέρνηση, σήμερα εγκαινιάζουν τους αυτοκινητόδρομους..
Δεν υπάρχει καμία ντροπή;», διερωτήθηκε ο κ. Κικίλιας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Τα μεγάλα έργα έγιναν χάρις στον εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή που μας έβαλε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πως έγιναν με 90% ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, σημείωσε ο κ. Κικίλιας
«Τότε όλοι αυτοί οι κύριοι έλεγαν μαζί "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" και "έξω οι βάσεις και έξω από την Ευρώπη"», πρόσθεσε, επισημαίνοντας πως δεν άκουσε «ούτε μια κουβέντα πολιτικής μεγαλοψυχίας από τον κ. Τσίπρα και υπουργούς του για ένα έργο το οποίο μπλόκαρε.
Και ήταν όλοι κρεμασμένοι στα διόδια επάνω και σήκωναν τις μπάρες.
Και τώρα του έρχονται τα μπιλιετάκια και αναγκάζονται να πληρώσουν.
Το έργο αυτό σταμάτησε το 2015 γιατί δεν υπήρχε χρηματοδότηση», πρόσθεσε χαρακτηριστικά. 
«Αναφερόμενος στο θέμα της αξιολόγησης, ο κ. Κικίλιας δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει «υπογράψει, δεχτεί και καταπιεί τα πάντα και τις κόκκινες γραμμές της».
«Η αριστεροσύνη τους εξαντλείται στο αν το Άγιο Φως θα έρθει με τιμές αρχηγού κράτους στη χώρα μας ή όχι», είπε προσθέτοντας πως οι πολίτες πληρώνουν με μειώσεις σε συντάξεις και στο αφορολόγητο τον ένα χρόνο καθυστέρησης της β' αξιολόγησης.
«Έρχονται ένα χρόνο μετά αυτοί οι κύριοι χωρίς να έχουν συμφωνία και χωρίς να έχουν καμία δέσμευση για το χρέος και πανηγυρίζουν.
Γιατί; Επειδή χρέωσαν τον κοσμάκη ξανά;», διερωτήθηκε, λέγοντας πως η κυβέρνηση φέρνει ένα δεύτερο μνημόνιο με την υπογραφή του κ. Τσίπρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης