Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Η προσπάθεια για μια συνολική συμφωνία με τους δανειστές οδεύει στο τέλος της

Γεροβασίλη: Η προσπάθεια για μια συνολική συμφωνία με τους δανειστές οδεύει στο τέλος της
Διακύβευμα των εκλογών στη Γαλλία η ήττα της ακροδεξιάς, τα μεγάλα κόμματα οι μεγάλοι χαμένοι είπε η κα.Γεροβασίλη
Την θέση πως η προσπάθεια για την επίτευξη μιας συνολικής συμφωνίας με τους δανειστές οδεύει στο τέλος της διατύπωσε η υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης Όλγα Γεροβασίλη, η οποία αναφερόμενη στις χθεσινές προεδρικές εκλογές στη Γαλλία είπε πως το διακύβευμα είναι η ήττα της ακροδεξιάς.
«Η προσπάθεια για μια συνολική συμφωνία οδεύει προς το τέλος της.
Η σκληρή διαπραγμάτευση φτάνει σε αποτελέσματα για μια βιώσιμη συμφωνία που θα περιλαμβάνει και τη διευθέτηση του χρέους.
Οι πολύ μεγάλες προσπάθειες, από την ελληνική κυβέρνηση, έγιναν ώστε να έχουμε μια βιώσιμη συμφωνία και μετά το 2018 να έχουμε θετικά αποτελέσματα για την κοινωνία» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» η κα.Γεροβασίλη.
Κληθείσα να σχολιάσει τα αποτελέσματα των εκλογών στη Γαλλία, η κα.Γεροβασίλη είπε πως «το διακύβευμα είναι μεγάλο, αφορά την ήττα της ακροδεξιάς όχι μόνο για τη Γαλλία, αλλά για ολόκληρη της Ευρώπη», τονίζοντας πως στο αποτέλεσμα αυτό συνετέλεσε και η πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι.
Επιπλέον, η υπουργός υποστήριξε πως οι μεγάλοι χαμένοι της χθεσινής εκλογικής αναμέτρησης είναι τα δύο μεγάλα κόμματα της κεντροαριστεράς και της κεντροδεξιάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης