Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης σε Αλ. Τσίπρα: Καθυστερήσαμε ανεπίτρεπτα για την αξιολόγηση

tags :
Στ. Θεοδωράκης σε Αλ. Τσίπρα: Καθυστερήσαμε ανεπίτρεπτα για την αξιολόγηση
"Γυρνάμε κάθε φορά στο σημείο εκκίνησης", είπε ο Στ. Θεοδωράκης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου πληροφορήθηκε για αξιολόγηση, Κυπριακό και κυβερνητικό έργο - Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε την ώρα της συνάντησης των δύο ανδρών και ο υπουργός Δικαιοσύνης
"Καθυστερήσαμε ανεπίτρεπτα", κατηγόρησε ο επιεκφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως ενώ "οι άλλες χώρες έκαναν αξιολογήσεις σε τρεις μήνες, εμείς χρειαζόμαστε πάντα κάποια χρόνια".
"Αν όλα είχαν τελειώσει νωρίτερα, οι θυσίες του λαού θα έπιαναν τόπο", εκτίμησε, προσθέτοντας ότι μένει πίσω η πραγματική οικονομία.
Σημείωσε επίσης ότι όλα τα ζητήματα που αφορούν την απόφαση του Eurogroup της 15ης Ιουνίου θα συζητηθούν την επόμενη Δευτέρα ή Τρίτη στη Βουλή, όταν θα διεξαχθεί πιθανώς η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση.

Όσον αφορά στο Κυπριακό, επισήμανε ότι συμφώνησαν με τον Αλ. Τσίπρα πως πρέπει να στηριχθούν οι προσπάθειες του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη για εξεύρεση λύσης."Πρέπει να απομονωθούν οι εθνικιστές. Υπάρχουν και στην Ελλάδα ορισμένοι που δεν επιθυμούν λύση στο Κυπριακό", δήλωσε.

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε πως εξέφρασε στον πρωθυπουργό τον προβληματισμό για τις τελευταίες αποφάσεις του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Γαβρόγλου, εκτιμώντας ότι αποκόπτουν τα ελληνικά πανεπιστήμια από τις πρακτικές εκείνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τέλος, αναφέρθηκε και στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, επαναλαμβάνοντας ότι το Ποτάμι θεωρεί πως "κάνει απρόβλεπτες παρεμβάσεις».
"Είναι κάτι ανησυχητικό για υπουργό Αμύνης" επεσήμανε και κάλεσε τον Πρωθυπουργό "να ελέγξει με κάθε τρόπο τον απόβλεπτο κ. Καμμένο".
Όλα αυτά έγιναν μετά το δημοσίευμα που προκάλεσε σάλο καθώς ενέπλεξε τον υπ. Αμυνας με συνομιλίες με ισοβίτη Γιαννουσάκη για την υπόθεση Noor 1.
Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε την ώρα της συνάντησης των δύο ανδρών και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Στ. Κοντονής, όπως έγινε γνωστό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης