Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

«Καύσιμο» στο ΧΑ η επιστροφή της τρόικας και το αποτέλεσμα των εκλογών στη Γαλλία

tags :
«Καύσιμο» στο ΧΑ η επιστροφή της τρόικας και το αποτέλεσμα των εκλογών στη Γαλλία
Στην τελική ευθεία εισέρχεται η περίοδος δημοσίευσης εταιρικών αποτελεσμάτων αφού μέχρι την Κυριακή θα πρέπει να δημοσιεύσουν όλες οι εισηγμένες
Η επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα αλλά και το αποτέλεσμα των εκλογών στην Γαλλία θα ανακουφίσει τους επενδυτές και σύμφωνα με τα πρωινά σχόλια των αναλυτών θα δώσει ώθηση στην αγορά.
Τεχνικοί αναλυτές σημειώνουν πως η διόρθωση θα μπορούσε να δώσει κίνηση έως και τις 660 μονάδες αλλά το σημαντικό είναι πως το ανοδικό σενάριο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για την συνέχεια και βλέπουν πως ο στόχος των 720 μονάδων είναι εφικτός.
Από την προγραμματισμένη ειδησεογραφία σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα της Μύλοι Λούλη, ενώ η γενική συνέλευση της Mermeren έχει ενδιαφέρον καθώς θα αποφασιστεί η διανομή κερδών προηγούμενων χρήσεων και υπάρχουν πληροφορίες για απόφαση διανομής υψηλού μερίσματος.

Eurobank

Περιμένουμε σήμερα η αγορά να ανακάμψει σήμερα μέρος των απωλειών των προηγούμενων ημερών λόγω την νέων για την επιστροφή της τρόικας προκειμένου να προχωρήσει η δεύτερη αξιολόγηση.

Euroxx

Περιμένουμε ράλι ανακούφισης λόγω του αποτελέσματος των εκλογών στη Γαλλία και την επιστροφή της τρόικας.

Beta

Θετικό άνοιγμα αναμένεται για σήμερα το οποίο θα οφείλεται στο αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών στη Γαλλία.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης