Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Τελικά ποια είναι η θέση της ΝΔ όσον αφορά την ονομασία της ΠΓΔΜ;

tags :
ΣΥΡΙΖΑ: Τελικά ποια είναι η θέση της ΝΔ όσον αφορά την ονομασία της ΠΓΔΜ;
Αυτή που εξέφρασε στους Ευρωπαίους ο κ.Μητσοτάκης ή ότι η ΝΔ δεν αποδέχεται το Μακεδονία όπως είπε ο κ.Κυρανάκης διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ
Να ξεκαθαρίσει τη στάση της όσον αφορά το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ζητά από τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας σημερινές δηλώσεις του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, Κ. Κυρανάκη.
«Σχολιάζοντας τις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται για την επίλυση του θέματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο κ. Κυρανάκης υποστήριξε ότι η ΝΔ δεν αποδέχεται την χρήση του όρου «Μακεδονία» για την ονομασία της γείτονος χώρας.
Τελικά ποιά είναι η θέση της Ν.Δ. σε ό,τι αφορά την ονομασία της πΓΔΜ;
Η θέση που εξέφρασε ο Κυρ. Μητσοτάκης στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που διεξήχθη στη Σόφια την περασμένη εβδομάδα ή η θέση που εξέφρασε ο Κ. Κυρανάκης;
Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν μπορεί να πατάει σε δύο βάρκες χωρίς να αποφύγει το βούλιαγμα» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έβαλε κατά του κ.Κυρανάκη και για το ότι, όπως υποστηρίζει, «στη σημερινή συνέντευξή του στην εκπομπή της ΕΡΤ 1, «Απευθείας» απέφυγε επίμονα να καταδικάσει τις κατάπτυστες δηλώσεις του δήμαρχου Άργους και στελέχους της Ν.Δ. Δ. Καμπόσου για τη φασιστική επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρη».
«Ο κ. Κυρανάκης ισχυρίστηκε, μία μέρα μετά, πως δεν έχει δει την επίμαχη δήλωση!», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης