Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Εθνική Τράπεζα: Στις 9 Μαρτίου 2017 το πρώτο διεθνές συνέδριο για Fintech στην Ελλάδα

tags :
Εθνική Τράπεζα: Στις 9 Μαρτίου 2017 το πρώτο διεθνές συνέδριο για Fintech στην Ελλάδα
Κορυφαίοι ομιλητές από τη Μ. Βρετανία, το Λουξεμβούργο και την Ελλάδα θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους
Η Εθνική Τράπεζα και ο οργανισμός Interfima διοργανώνουν την Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017 στο κτήριο του Παλαιού Χρηματιστηρίου στην Αθήνα το «ATH Finnovation 17», το πρώτο διεθνές συνέδριο για Fintech στην Ελλάδα.
Το συνέδριο θα εξετάσει το διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο των χρηματοοικονομικών συναλλαγών παγκοσμίως, αλλά και στην Ελλάδα, δίνοντας έμφαση με πρακτικό τρόπο στον τομέα του Fintech (financial technologies).
Κορυφαίοι ομιλητές από τη Μ. Βρετανία, το Λουξεμβούργο και την Ελλάδα θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους, θα συζητήσουν τις προκλήσεις και θα αναλύσουν τα οφέλη που επιφέρουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο, εστιάζοντας στις δραστικές επιδράσεις του Fintech στις λειτουργίες, την ικανοποίηση και τη συμπεριφορά του πελάτη, καθώς και στις αλλαγές που επιφέρει στο κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας του χρηματοοικονομικού κλάδου.
Το «ΑΤΗ Finnovation 17» απευθύνεται σε στελέχη του τραπεζικού, ασφαλιστικού και χρηματοοικονομικού τομέα, σε στελέχη εταιρειών τεχνολογίας, επιχειρηματίες και start-ups.
Για περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.interfima.org.
Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται σε ένα συνολικό πλάνο δράσεων της Εθνικής Τράπεζας για την ενίσχυση του κλάδου του fintech στην Ελλάδα και την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων του προς όφελος της Οικονομίας.
Η Εθνική είναι η πρώτη Τράπεζα που διοργάνωσε το πρώτο fintech hackathon τον Απρίλιο του 2016 “NBG i-bank #fintech crowdhackathon” σε συνεργασία με την εταιρία καινοτομίας Crowdpolicy και συνέχισε τον Σεπτέμβριο του 2016 με τη δημιουργία του πρώτου προγράμματος επιχειρηματικής επιτάχυνσης “be finnovative” με στόχο την ωρίμανση επιχειρηματικών ιδεών στον τομέα των χρηματοοικονομικών συναλλαγών και το μετασχηματισμό τους σε κερδοφόρες νέες επιχειρήσεις (ο πρώτος κύκλος του προγράμματος εξάμηνης διάρκειας ολοκληρώνεται τον Απρίλιο του 2017).  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης