Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εκλογές Κεντροαριστεράς: Δωρεές στα εκλογικά κέντρα για τους πληγέντες από τις πλημμύρες

Εκλογές Κεντροαριστεράς: Δωρεές στα εκλογικά κέντρα για τους πληγέντες από τις πλημμύρες
 Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών που συνεδρίασε σήμερα αποφάσισε να καλέσει τους 210.000 πολίτες που ψήφισαν στον πρώτο γύρο να προσέλθουν πάλι στις κάλπες
Αποδεκτή έκανε την πρόταση των δυο υποψηφίων για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών, να συγκεντρωθούν σε κάθε εκλογικό τμήμα στις εκλογές της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017, χρηματικές δωρεές υπέρ των πληγέντων από τη θεομηνία της Δυτικής Αττικής.
Επίσης εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλους τους εθελοντές, προέδρους και μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών, καθώς και τα μέλη του Δικτύου Εμπιστοσύνης, για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν την περασμένη Κυριακή για την άψογη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.
Τους καλεί να ανταποκριθούν με παρόμοιο τρόπο και στην επαναληπτική εκλογή της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017.
Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών που συνεδρίασε σήμερα αποφάσισε να καλέσει τους 210.000 πολίτες που ψήφισαν στον πρώτο γύρο να προσέλθουν πάλι στις κάλπες.
Yπενθυμίζει ότι η ψηφοφορία την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, ότι μπορούν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν, ότι δεν θα καταβάλουν καμιά εισφορά και ότι η διαδικασία αναμένεται να είναι ταχύτερη από ότι ήταν στον πρώτο γύρο, διότι δεν θα χρειασθεί να συμπληρώσουν αίτηση/δήλωση.
Σε ότι αφορά την ένσταση που υποβλήθηκε για την ψηφοφορία της περασμένης Κυριακής στο Τρίκερι Μαγνησίας, η Επιτροπή διαπίστωσε ότι, με ευθύνη της Εφορευτικής Επιτροπής, κανένας από τους 109 εκλογείς δεν συμπλήρωσε την προβλεπόμενη αίτηση/δήλωση.
Κατόπιν αυτού, για να διασφαλισθεί η τήρηση των διαδικασιών στον δεύτερο γύρο, η Επιτροπή ανέθεσε σε μέλος της να εποπτεύσει επί τόπου την εκλογική διαδικασία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης