Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Άμεση αποζημίωση με 325.000 ευρώ από την Interamerican για καταστροφή θερμοκηπίου

tags :
Άμεση αποζημίωση με 325.000 ευρώ από την Interamerican για καταστροφή θερμοκηπίου
Το θερμοκήπιο της εταιρείας στην Καλαμάτα υπέστη σοβαρές ζημιές από τις πλημμύρες που έπληξαν, μετά από καταρρακτώδη βροχόπτωση, τη Μεσσηνία στις αρχές Σεπτεμβρίο
Την αξία της ασφάλισης δραστηριοτήτων και περιουσιακών στοιχείων του τομέα πρωτογενούς παραγωγής αναδεικνύει η άμεση αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών σε αγροτικές καλλιέργειες και εγκαταστάσεις, που αυξάνονται λόγω ακραίων φυσικών φαινομένων.
Η INTERAMERICAN, που αναπτύσσει δυναμικά από φέτος τον κλάδο των αγροτικών ασφαλίσεων, αποζημίωσε πρόσφατα με 325.000 ευρώ την εταιρεία ΑΓΑΝ ΕΠΕ, μια γεωργική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας η οποία αξιοποιεί τη μέθοδο της υδροπονίας για τοματοπαραγωγή.
Συγκεκριμένα, το θερμοκήπιο της εταιρείας στην Καλαμάτα υπέστη σοβαρές ζημιές από τις πλημμύρες που έπληξαν, μετά από καταρρακτώδη βροχόπτωση, τη Μεσσηνία στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, η ασφαλιστική κάλυψή του έναντι καιρικών φαινομένων από την INTERAMERICAN επέφερε την άμεση αποζημίωση από την εταιρεία, που εξασφάλισε τη συνέχιση της λειτουργίας του και της απασχόλησης των εργαζομένων της.
Οι αποζημιώσεις που κατέβαλε η INTERAMERICAN για κατοικίες και επιχειρήσεις πέρυσι, πλησίασαν τα 5,5 εκατ. ευρώ, στοιχείο ενδεικτικό των ασφαλιστικών αναγκών κάλυψης της περιουσίας και των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων. Το customer relationship management σύστημα που εφαρμόζει η εταιρεία, σε συνδυασμό με την ψηφιοποίηση και απλοποίηση των διαδικασιών, οδηγεί σε ταχύτερη και πιο αντικειμενική έκδοση αποζημιώσεων.

Ο συνεργάτης της INTERAMERICAN Θ. Τζιώτζιος, unit manager, κατά την επίδοση της αποζημίωσης στον Σ. Ζυγομαλά, εκπρόσωπο της εταιρείας ΑΓΑΝ.



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης