Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
S&P 500
2.361,13
0,11%
FTSE 100
7.373,72
0,41%
DAX
12.203,00
0,44%
Nikkei 225
19.184,83
-0,17%
ATHEN
668,55
0,61%
  • 00:02 - Brexit και προσφυγικό στην ατζέντα της 3ης ευρωπαϊκής «Συνόδου του Νότου» στην Ισπανία στις 10/4
  • 23:53 - Το Reuters για την Ιταλία: Όσο οι εκλογές πλησιάζουν, τόσο οι ιδιωτικοποιήσεις απομακρύνονται
  • 23:39 - Ανάμεικτη η εικόνα των δεικτών στο κλείσιμο της Wall Street - Κέρδη 0,11% του S&P 500
  • 23:08 - Παππάς: Η ολοκλήρωση της 2ης αξιολόγησης θα θέσει την οικονομία σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης
  • 22:59 - Bruegel: Η εμπιστοσύνη των χωρών του Νότου στην ΕΕ και τη Δημοκρατία ανακάμπτει και πάλι
 

Διήμερη επίσκεψη του νέου COO της ERGO International, Al. Ankel, στην Αθήνα

Διήμερη επίσκεψη του νέου COO της ERGO International, Al. Ankel, στην Αθήνα
Η Ankel ανέφερε ότι έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη διαπίστωση ότι η πελατοκεντρική φιλοσοφία και πρακτική των στελεχών του Ομίλου στην Ελλάδα ταυτίζεται με τις θεμελιώδεις αξίες της ERGO
Η Ελλάδα ήταν μία από τις πρώτες χώρες που επέλεξε να επισκεφτεί ο Chief Operating Officer της ERGO International κ. Alexander Ankel λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του.
Η επίσκεψη αποκτά ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου ότι είναι σε εξέλιξη το έργο της συνένωσης της ERGO και της ΑΤΕ Ασφαλιστικής.
Κατά τη διάρκεια της διήμερης παραμονής του στην Αθήνα, ο κ. Ankel ενημερώθηκε για τις στρατηγικές προτεραιότητες της ERGO Ελλάδας, το σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου της συνένωσης και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιτυχή ολοκλήρωσή του, καθώς και για τις προοπτικές του Ομίλου στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.
Ο  CEO της ERGO Ελλάδας κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, καλωσόρισε τον κ. Ankel στην Αθήνα και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην αποστολή του ως επικεφαλής των διεθνών δραστηριοτήτων του Ομίλου ERGO.
Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη σταθερή και  αμέριστη στήριξη της διοίκησης του Ομίλου προς την ERGO Ελλάδας, ο κ. Κοκκάλας διαβεβαίωσε ότι αυτή, αξιοποιώντας την πολύ ισχυρή  πλέον θέση της στις γενικές ασφαλίσεις, θα συνεχίσει αταλάντευτα την προσήλωσή της στην κερδοφόρο ανάπτυξη και την παροχή άριστων προϊόντων και υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές.
«Η επίσκεψή σας είναι τιμή για όλους μας, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο κατά την οποία υλοποιούμε ένα πολύ απαιτητικό έργο με σημαντικές προκλήσεις.
H ERGO εμπεδώνει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ελληνική αγορά προς όφελος των πελατών μας, των συνεργατών μας, των εργαζομένων μας, των μετόχων μας και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα», σημείωσε ο κ. Κοκκάλας.
Μετά το πέρας των συναντήσεων ο κ. Ankel ανέφερε ότι έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη διαπίστωση ότι η πελατοκεντρική φιλοσοφία και πρακτική των στελεχών του Ομίλου στην Ελλάδα ταυτίζεται με τις θεμελιώδεις αξίες της ERGO και τόνισε ότι ο Όμιλος στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής του για ανάπτυξη των διεθνών εργασιών, είναι αποφασισμένος να ενισχύσει δυναμικά την ηγετική παρουσία του στην Ελλάδα.

www.bankingnews.gr
Για να μπορείτε να σχολιάζετε πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης και να κάνετε Login
Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε login Δημιουργία λογαριασμού

BREAKING NEWS