Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
S&P 500
2.361,13
0,11%
FTSE 100
7.373,72
0,41%
DAX
12.203,00
0,44%
Nikkei 225
19.152,14
-0,34%
ATHEN
668,55
0,61%
  • 00:02 - Brexit και προσφυγικό στην ατζέντα της 3ης ευρωπαϊκής «Συνόδου του Νότου» στην Ισπανία στις 10/4
  • 23:53 - Το Reuters για την Ιταλία: Όσο οι εκλογές πλησιάζουν, τόσο οι ιδιωτικοποιήσεις απομακρύνονται
  • 23:39 - Ανάμεικτη η εικόνα των δεικτών στο κλείσιμο της Wall Street - Κέρδη 0,11% του S&P 500
  • 23:08 - Παππάς: Η ολοκλήρωση της 2ης αξιολόγησης θα θέσει την οικονομία σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης
  • 22:59 - Bruegel: Η εμπιστοσύνη των χωρών του Νότου στην ΕΕ και τη Δημοκρατία ανακάμπτει και πάλι
 

Η Εθνική Ασφαλιστική στο «Τhe Mall Athens» στο Μαρούσι!

Η Εθνική Ασφαλιστική στο «Τhe Mall Athens» στο Μαρούσι!
Στο περίπτερο της Εθνικής Ασφαλιστικής, θα υπάρχουν όμορφα δώρα και για τους μικρούς μας φίλους

Η Εθνική Ασφαλιστική πιστή στην στρατηγική της να βρίσκεται πάντα κοντά στον ασφαλισμένο, δημιουργεί ακόμη ένα σημείο επικοινωνίας με το κοινό, στο «The Mall Athens» στο Μαρούσι.
Μέσα από ένα καινοτόμο πρόγραμμα ενημέρωσης του κοινού για τη σωστή και έγκαιρη ασφάλιση με τίτλο «Ελάτε να μιλήσουμε για την ασφάλισή σας», οι επισκέπτες του «The Mall Athens» μπορούν να επισκεφθούν το ειδικό stage της Εθνικής Ασφαλιστικής στον χώρο του εμπορικού κέντρου και εκεί να μιλήσουν για τις ασφαλιστικές τους ανάγκες με τους εξειδικευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους της Εταιρίας.
Όλες τις ώρες λειτουργίας του εμπορικού κέντρου, οι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι, θα βοηθήσουν τους επισκέπτες να λύσουν κάθε απορία τους για την ασφάλιση και μαζί τους να βρούνε τρόπους ώστε να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες τους με τα πρωτοποριακά προγράμματα ασφάλισης Full, εξασφαλίζοντας μια ζωή Full από ξενοιασιά και ηρεμία, με την σιγουριά της Εθνικής Ασφαλιστικής, της Πρώτης Ασφαλιστικής.
Παράλληλα οι επισκέπτες του stage, έχουν την ευκαιρία, να συμμετάσχουν σε ένα μοναδικό διαγωνισμό, που θα διαρκέσει έως και τον Αύγουστο 2017 και να διεκδικήσουν τα παρακάτω δώρα:
• πέντε (5) Αpple iPhones 7
• τριάντα (30) vouchers για να δουν τις αγαπημένες τους ταινίες στα Village Cinemas (δέκα (10) για τις αίθουσες Gold Class και είκοσι (20) για τις Mainstream αίθουσες) και,
• ένα (1) ταξίδι για δύο (2) άτομα στην Disneyland στο Παρίσι συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εισιτηρίων, διήμερης διανυκτέρευσης, των μεταφορικών εξόδων από και προς την Disneyland Paris και των εισιτηρίων εισόδου στα Disney Parks.
Επίσης, στο περίπτερο της Εθνικής Ασφαλιστικής, θα υπάρχουν όμορφα δώρα και για τους μικρούς μας φίλους.
Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό καθώς και για τα προγράμματα Full Health και Full Αuto, μπορείτε να βρείτε στην εταιρική ιστοσελίδα www.ethniki-asfalistiki.gr
Η Εθνική Ασφαλιστική δίπλα στον άνθρωπο και τα προβλήματά του εδώ και 125 χρόνια, πρωτοπορεί και έρχεται ακόμη πιο κοντά στο κοινό.
Σύντομα δίπλα σας και σε άλλα εμπορικά κέντρα στην Θεσσαλονίκη και Αθήνα, χαρίζοντάς σας σημαντικά δώρα για να ζείτε τη ζωή στο Full!

www.bankingnews.gr

Για να μπορείτε να σχολιάζετε πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης και να κάνετε Login
Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε login Δημιουργία λογαριασμού

BREAKING NEWS