Τρίτη, 25 Απριλίου 2017
S&P 500
2.374,15
1,08%
FTSE 100
7.264,68
2,11%
DAX
12.454,98
3,37%
Nikkei 225
18.930,39
0,29%
ATHEN
683,30
1,75%
  • 00:01 - Ο Trump κάλεσε σύσσωμη τη Γερουσία στο Λευκό Οίκο για τη Βόρεια Κορέα - «Πρέπει να λυθεί το πρόβλημα»
  • 21:59 - Οικονομικές κυρώσεις σε 271 Σύρους αξιωματούχους επέβαλαν οι ΗΠΑ
  • 21:29 - Trump: Στο 15%, από 35%, θα μειωθεί ο φορολογικός συντελεστής των επιχειρήσεων στις ΗΠΑ
  • 21:02 - Με ενέργεια και αποκρατικοποιήσεις ξεκινούν αύριο (25/4/2017) οι συζητήσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμούς
  • 20:01 - Kashkari (Fed): Η αύξηση των δαπανών για δρόμους και λιμάνια δεν θα συμβάλλει στην ταχύτερη οικονομική ανάπτυξη των ΗΠΑ
 

Τι σημαίνει για εσένα ασφάλεια; - Νέα πρωτοβουλία της Eurolife ERB και του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Τι σημαίνει για εσένα ασφάλεια; - Νέα πρωτοβουλία της Eurolife ERB και του Πανεπιστημίου Πειραιώς
#DefineSafety
Τι σημαίνει για εσένα ασφάλεια;
Νέα πρωτοβουλία της Eurolife ERB και του Πανεπιστημίου Πειραιώς ανοίγει το διάλογο με τους νέους
Έναν πρωτότυπο και σύγχρονο τρόπο επέλεξε η Eurolife ERB Ασφαλιστική σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς (Εxecutive ΜΒΑ και Γραφείο Διασύνδεσης) για να εμπνεύσει τους νέους να εκφραστούν δημιουργικά για το τι σημαίνει ασφάλεια για αυτούς.
Ειδικότερα, μέσω του Διαγωνισμού #DefineSafety με τίτλο «Είσαι φοιτητής; Τι σημαίνει για εσένα ασφάλεια;» η Eurolife ERB και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς προσκαλούν όλους τους φοιτητές της Ελλάδας, να δημιουργήσουν videos, μέσω των οποίων θα αποτυπώνουν τι σημαίνει για εκείνους ασφάλεια.
Για τις ανάγκες του διαγωνισμού δημιουργήθηκε μία ψηφιακή πλατφόρμα, microsite, www.definesafety.gr στην οποία όσοι επιθυμούν μπορούν να ανεβάζουν τα videos, από τις 17 Μαρτίου ως τις 14 Μαΐου.
Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό διεκδικούν σημαντικά χρηματικά έπαθλα – € 1.200 για τον πρώτο νικητή, € 600 για τον δεύτερο νικητή, social award για τον τρίτο νικητή.
Οι δύο πρώτοι νικητές προκύπτουν ύστερα από ψηφοφορία 6μελούς επιτροπής και ο τρίτος νικητής αναδεικνύεται βάσει των likes που θα συγκεντρώσει το video του από το κοινό.

Η Τατιάνα Δικαστοπούλου, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Marketing & Business Development της Eurolife ERB δήλωσε: «Κύριος εμπνευστής αυτής της ενέργειας ήταν το Executive MBA του Πανεπιστημίου Πειραιώς το οποίο μας προσέγγισε γνωρίζοντας ότι η Eurolife ERB μέσω των εταιρικών της δράσεων και του as-milisoume.gr δίνει όλο και περισσότερη έμφαση στην ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης με έμμεσους ή άμεσους τρόπους. Με το διαγωνισμό #DefineSafety που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, στοχεύουμε να ανοίξουμε το διάλογο με τους νέους που πιστεύουν όπως και εμείς, οι άνθρωποι της Eurolife ERB, ότι μόνο όταν νιώθουμε ασφαλείς, νιώθουμε ελεύθεροι να κάνουμε ό,τι έχουμε επιλέξει».

Ο καθ. Δημήτριος Γεωργακέλλος, Διευθυντής του Executive MBA του Πανεπιστημίου Πειραιώς, δήλωσε αντίστοιχα: «Στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και ειδικότερα στο Executive MBA μας ενδιαφέρει να συμβάλλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη διασύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με το επιχειρηματικό κόσμο και την κοινωνία γενικότερα, αναζητώντας συνεχώς νέες δράσεις σε αυτή την κατεύθυνση. Καθώς μάλιστα, μεγάλος αριθμός των νέων σήμερα επικοινωνεί διαδικτυακά και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τις νέες αυτές τάσεις. Έτσι, μαζί με τη Eurolife ERB δημιουργήσαμε το διαγωνισμό #DefineSafety στοχεύοντας να ανιχνεύσουμε, με έναν καινοτόμο και δημιουργικό τρόπο, τις απόψεις των νέων ανθρώπων σχετικά με το θέμα της ασφάλειας. Πιστεύουμε πως η ανταπόκριση της συγκεκριμένης ενέργειας θα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική για το μέλλον ανάλογων εγχειρημάτων».

Ο καθ. Νικόλαος Γεωργόπουλος, Πρύτανης και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς συμπλήρωσε: «Με τη δράση αυτή, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς αποδεικνύει τη δέσμευσή του να αποτελεί έναν χώρο ανταλλαγής απόψεων και ιδεών, να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα των νέων και να παραμένει άρρηκτα συνδεδεμένο με τον επιχειρηματικό κόσμο».
www.definesafety.gr 
www.eurolife.gr  
http://emba.unipi.gr 
http://career.unipi.gr 

www.bankingnews.gr
Τελευταία τροποποίηση στις 23/03/2017 - 19:20
Για να μπορείτε να σχολιάζετε πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης και να κάνετε Login
Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε login Δημιουργία λογαριασμού

BREAKING NEWS