Τελευταία Νέα
Διεθνή

Από «εξωτερικό χτύπημα» καταρρίφθηκε το Boeing των Malaysia Airlines στην Ουκρανία - Τι αναφέρει η προκαταρκτική έκθεση

Από «εξωτερικό χτύπημα» καταρρίφθηκε το Boeing των Malaysia Airlines στην Ουκρανία - Τι αναφέρει η προκαταρκτική έκθεση
Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η τραγωδία προκλήθηκε από τεχνική βλάβη ή από ενέργειες του πληρώματος
Η συντριβή του Boeing 777 στην Ουκρανία ήταν αποτέλεσμα δομικής βλάβης που προκλήθηκε από ένα μεγάλο αριθμό αντικειμένων που έπληξε το αεροσκάφος από το εξωτερικό.
Αυτό είναι το πόρισμα της προκαταρκτικής έκθεσης σχετικά με την καταστροφή του αεροσκάφους των Malaysia Airlines στην Ουκρανία, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν.
Το αεροσκάφος των Malaysia Airlines έσπασε στον αέρα πιθανώς ως αποτέλεσμα της δομικής βλάβης που προκλήθηκε από ένα μεγάλο αριθμό αντικειμένων που το διαπέρασε από το εξωτερικό, σύμφωνα με την ολλανδική προκαταρκτική έκθεση.
Οι Ολλανδοί ερευνητές, δήλωσε ότι "οι διαθέσιμες εικόνες δείχνουν ότι τα κομμάτια από τα συντρίμμια ήταν τρυπημένα σε πολλά μέρη".
Μάλιστα πρόσθεσαν ότι "δεν υπάρχουν ενδείξεις" ότι η τραγωδία προκλήθηκε "από τεχνική βλάβη ή από ενέργειες του πληρώματος".
Ο καταγραφέας συνομιλιών στο θάλαμο διακυβέρνησης, ο καταγραφέας δεδομένων πτήσης και τα δεδομένα από τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας δείχνουν ότι η πτήση MH17 προχώρησε κανονικά μέχρι 13:20:03 GMT, όταν και τελείωσε απότομα.
Το πλήρωμα θαλάμου διακυβέρνησης δεν έκανε καμία κλήση έκτακτης ανάγκης.
"Οι τελικές κλήσεις από τον ουκρανικό πύργο ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας μεταξύ 13.20:00 και 13.22:02 [GMT] παρέμειναν αναπάντητες", αναφέρει η έκθεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης