Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προβάδισμα +1% δίνει στο Bremain η νέα δημοσκόπηση της Survation - Στο 11% οι αναποφάσιστοι

tags :
Προβάδισμα +1% δίνει στο Bremain η νέα δημοσκόπηση της Survation - Στο 11% οι αναποφάσιστοι
Η προηγούμενη έρευνα της ίδιας εταιρείας έδινε 45% στους πολέμιους του Brexit, με τους υποστηρικτές της απόσχισης να βρίσκονται στο 42%
Στο 45% υπολογίζει το ποσοστό των υποστηρικτών της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση η νέα δημοσκόπηση της Survation που δημοσιεύθηκε σήμερα 21/6 (πραγματοποιήθηκε στις 20/6), δίνοντας τους προβάδισμα +1% από το αντίπαλο δέος, το οποίο καταλαμβάνει το 44%.
Το ποσοστό των αναποφάσιστων, οι οποίοι και θα κρίνουν την έκβαση του δημοψηφίσματος στις 23 Ιουνίου, φτάνει το 11%.
Η προηγούμενη έρευνα της ίδιας εταιρείας που δημοσιεύθηκε στις 19/6, μετά τη δολοφονία της Jo Cox, έδινε 45% στους πολέμιους του Brexit, με τους υποστηρικτές της απόσχισης να βρίσκονται στο 42%.
Άρα, ουσιαστικά υπήρξε μία μείωση του αριθμού των αναποφάσιστων, με τους κερδισμένους ωστόσο να είναι οι υποστηρικτές του Brexit…
Σε ότι αφορά τις δύο τελευταίες δημοσκοπήσεις πριν από αυτή της Survation, η ORB διαπιστώνει πως το Bremain λαμβάνει 53% (ενισχυμένο το ποσοστό κατά +5% σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα) και το Brexit 46% (υποχώρηση -3%).
Στη δημοσκόπηση της YouGov προκύπτει πως οι υποστηρικτές του Brexit «παίρνουν κεφάλι» με 44%, έναντι των «αντιπάλων» που βρίσκονται στο 42%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης