Τελευταία Νέα
Διεθνή

Delo (εφημ. Σλοβενία): Η Deutsche Bank πρέπει να αλλάξει επιχειρηματικό μοντέλο

tags :
Delo (εφημ. Σλοβενία): Η Deutsche Bank πρέπει να αλλάξει επιχειρηματικό μοντέλο
Η εφημερίδα τονίζει πως η Γερμανία χρειάζεται μια τράπεζες με διεθνές προφίλ, που να βρίσκεται δίπλα στις γερμανικές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο
Την εκτίμηση ότι η Deutsche Bank πρέπει να αλλάξει επιχειρηματικό μοντέλο, ώστε να αναγεννηθεί από τις στάχτες της, διατυπώνει η σλοβένικη εφημερίδα Delo, σε σημερινό (28/9) δημοσίευμά της.
«Είναι δύσκολο να προβλεφθούν οι συνέπειες της απαίτησης των ΗΠΑ (14 δισ. δολάρια) στην οικονομία της Γερμανίας και άλλων χωρών», σημειώνει η εφημερίδα, προσθέτοντας πως «ήδη το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει εκφράσει φόβους για συστημική κρίση».
Η εφημερίδα τονίζει πως η Γερμανία χρειάζεται μια τράπεζες με διεθνές προφίλ, που να βρίσκεται δίπλα στις γερμανικές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, κάτι που άλλωστε έχει υπογραμμίσει και το κόμμα της καγκελαρίου Merkel, CDU.
Οι ελπίδες ότι η Deutsche Bank θα καταφέρει να γίνει η νέα «Daimler», δηλαδή να αναπτύξει ένα νέα επιτυχημένο μοντέλο, πάνω στα συντρίμμια του παλιού είναι πολλές, σημειώνει η Delo, προσθέτοντας πως «αν αποτύχει όλα μπορούν να συμβούν».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης