Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στην αντεπίθεση ο Cryan (CEO της Deutsche Bank) - «Οι αγορές υπονομεύουν την τράπεζα»

tags :
Στην αντεπίθεση ο Cryan (CEO της Deutsche Bank) - «Οι αγορές υπονομεύουν την τράπεζα»
Σε επιστολή του στους εργαζομένους της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας, ο Cryan τονίζει ότι τα θεμέλια της Deutsche Bank είναι ισχυρά και ότι οι αγορές την υπονομεύουν
Στην αντεπίθεση περνά ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank, John Cryan, εν μέσω ισχυρών πιέσεων στη μετοχή της τράπεζας και αναταραχής στις διεθνείς αγορές.
Σε επιστολή του στους εργαζομένους της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας, ο Cryan τονίζει ότι τα θεμέλια της Deutsche Bank είναι ισχυρά και ότι οι αγορές την υπονομεύουν.
«Η τράπεζά μας έχει γίνει αντικείμενο ακραίας κερδοσκοπίας», αναφέρει ο CEO της τράπεζας, «εν μέσω φημών που έχουν προκαλέσει κλυδωνισμούς σε μετοχές και αγορές».
«Δουλειά μας είναι να μην αφήσουμε αυτές τις εξωτερικές φήμες να επηρεάσουν τις δραστηριότητες της τράπεζάς μας», υπογραμμίζει ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank.
O CEO εξαπολύει επίθεση στις αγορές, τονίζοντας πως υπάρχουν κάποιες δυνάμεις που έχουν στόχο να υπονομεύσουν την εμπιστοσύνη στην τράπεζά μας».
Όπως τονίζει, ακόμη και το πρόστιμο - μαμούθ ύψους 14 δισ. δολ. το οποίο επέβαλαν στην Deutsche Bank οι αρχές των ΗΠΑ, δεν δικαιολογούν τις ισχυρές πιέσεις που δέχεται η μετοχή.
Η πτώση στη μετοχή της Deutsche Bank έφτασε σήμερα το 9%, μετά την απόφαση δέκα κορυφαίων hedge funds να αποχωρήσουν από το μετοχικό κεφάλαιο της τράπεζας. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης