Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η προεδρία Trump «θα καταλήξει σε καταστροφή», προειδοποιεί σύμβουλος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Nixon

Η προεδρία Trump «θα καταλήξει σε καταστροφή», προειδοποιεί σύμβουλος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Nixon
«Ο τρόπου που ξεκινά η προεδρία Trump μας επιτρέπει με ασφάλεια να πούμε πως θα καταλήξει σε καταστροφή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Dean
Η προεδρία του Donald Trump «θα καταλήξει σε καταστροφή».
Σε αυτή την προειδοποίηση προχωρά πρώην σύμβουλος του Richard Nixon - του μοναδικού προέδρου των ΗΠΑ που παραιτήθηκε του αξιώματός του.
Ειδικότερα, ο John Dean, ο δικηγόρος του Nixon που το FBI χαρακτήρισε ως τον «βασικό χειριστή της συγκάλυψης» του σκανδάλου Watergate, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως η δήλωση του Donald Trump για τη Sally Yates, την επιλογή του Barack Obama για τη θέση του γενικού εισαγγελέα των ΗΠΑ, ήταν «δυσάρεστη», τονίζοντας πως ο Αμερικανός πρόεδρος «έπεσε σε νέα χαμηλά επίπεδα».
Ο Trump απέλυσε τη Yates τη Δευτέρα (30/1), μετά τη δήλωσή της ότι δε θα υπερασπιστεί την αμφιλεγόμενη διαταγή του προέδρου για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.
Παρατηρώντας την αναταραχή που χαρακτήρισε την πρώτη εβδομάδα του Trump στα καθήκοντά του, ο Dean προέβλεψε πως η προεδρία του θα καταλήξει σε καταστροφή.
«Ο τρόπου που ξεκινά η προεδρία Trump μας επιτρέπει με ασφάλεια να πούμε πως θα καταλήξει σε καταστροφή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Dean, προσθέτοντας πως «είναι σχεδόν μια βεβαιότητα. Το γνωρίζουν ακόμα και οι Ρεπουμπλικανοί αυτό».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης