Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κατά του προγράμματος της Le Pen τάσσεται το μεγαλύτερο συνδικάτο της Γαλλίας

Κατά του προγράμματος της Le Pen τάσσεται το μεγαλύτερο συνδικάτο της Γαλλίας
Το συνδικάτο έστειλε 35 ερωτήσεις σχετικά με τα εργασιακά κλπ στους 10 από τους 11 υποψήφιους για την προεδρία, εξαιρώντας την κα Le Pen
Κατά του πολιτικού προγράμματος και της ρητορικής που υιοθετεί η Marine Le Pen τάσσεται το μεγαλύτερο συνδικάτο της Γαλλίας, το CFDT (Confédération française démocratique du travail).
Όπως αναφέρει, με την αρνητική έννοια, σε σημερινή (20/3) του ανακοίνωση το CFDT, το οποίο αριθμεί περί τα 860.000 μέλη, η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου «δεν είναι απλά μία υποψήφια Πρόεδρος».
«Η ρητορική και του έργου της είναι αντίθετο στις δημοκρατικές, αδελφικές και προοδευτικές αξίες που υπερασπίζεται το CFDT.
Το οικονομικό της πρόγραμμα είναι ανεύθυνο, οι κοινωνικές της πολιτικές είναι γεμάτες διακρίσεις και ξενοφοβικό, ενώ πολιτικό της έργο είναι αυταρχικό και αντιδημοκρατικό», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του το συνδικάτο...
Μάλιστα, το CFDT έστειλε 35 ερωτήσεις σχετικά με τα εργασιακά κλπ στους 10 από τους 11 υποψήφιους για την προεδρία, εξαιρώντας την κα Le Pen. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης