Τελευταία Νέα
Διεθνή

Le Pen: Ο Trump λειτούργησε στη Συρία ως «αστυνομικός του κόσμου» - Αθέτησε την υπόσχεσή του

tags :
Le Pen: Ο Trump λειτούργησε στη Συρία ως «αστυνομικός του κόσμου» - Αθέτησε την υπόσχεσή του
Μάλιστα πολιτικοί αναλυτές δηλώνουν αιφνιδιασμένοι, καθώς θεωρούν την ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου, ιδεολογικά συγγενή με τον Αμερικανό πρόεδρο
Ιδιαίτερα επικριτική ήταν η υποψήφια στις γαλλικές προεδρικές εκλογές Marine Le Pen στην πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία και τη σχετική απόφαση του Αμερικανού προέδρου Donald Trump.
Μάλιστα πολιτικοί αναλυτές δηλώνουν αιφνιδιασμένοι, καθώς θεωρούν την ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου, ιδεολογικά συγγενή με τον Αμερικανό πρόεδρο.
«Είμαι έκπληκτη, γιατί Trump είχε πει κατ 'επανάληψη ότι δεν είχε την πρόθεση, οι ΗΠΑ να είναι ο αστυνομικός του κόσμου και έκανε ακριβώς αυτό που είχε υποσχεθεί πως δεν θα έκανε» είπε χαρακτηριστικά η Le Pen.
«Είναι πάρα πολύ να ζητήσουμε τα αποτελέσματα μιας ανεξάρτητης διεθνούς έρευνας (για τη χημική επίθεση της Τρίτης 4/4/2017) πριν από ένα τέτοιο αεροπορικό χτύπημα», διερωτήθηκε η Le Pen μιλώντας στη γαλλική τηλεόραση France 2.
Η ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου τόνισε επίσης, πως δεν θα ήθελε μία επανάληψη των γεγονότων στο Ιράκ και τη Λιβύη, όπου η δυτική επέμβαση «έφερε το χάος και κατέληξε σε ενίσχυση των τρομοκρατικών οργανώσεων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης