Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έρευνα: Ένας στους τρεις Ρώσους πιστεύει, πως είναι πιθανός ένας πόλεμος με τις ΗΠΑ

tags :
Έρευνα: Ένας στους τρεις Ρώσους πιστεύει, πως είναι πιθανός ένας πόλεμος με τις ΗΠΑ
Οι Ρώσοι έχουν αλλάξει τη στάση τους απέναντι στον Donald Trump, μετά το πυραυλικό χτύπημα των ΗΠΑ στη Συρία στις 7/4/2017
Εντυπωσιακή η μεταστροφή των Ρώσων πολιτών απέναντι στον Αμερικανό πρόεδρο Donald Trump και τις ΗΠΑ γενικότερα.
To 30% των Ρώσων πιστεύει, πως  ένας πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ είναι πιθανός, σύμφωνα με τελευταία έρευνα.
Οι Ρώσοι έχουν αλλάξει τη στάση τους απέναντι στον Donald Trump, μετά το πυραυλικό χτύπημα των ΗΠΑ στη Συρία στις 7/4/2017.
Η έρευνα, που διεξήχθη από το ερευνητικό κέντρο VTsIOM στις 11-12 Απριλίου 2017 αποκαλύπτει ότι, μεταξύ εκείνων που απάντησαν «ναι» στην ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο του πολέμου, το 16% θεωρεί τον πόλεμο μεταξύ των δύο παγκόσμιων δυνάμεων  «πολύ πιθανό», ενώ ένα άλλο 14% πιστεύει, πως  ο πόλεμος είναι ήδη σε εξέλιξη.
Περισσότεροι από τους μισούς όμως από τους 1.200 συμμετέχοντες στην έρευνα, πιστεύουν πως είναι απολύτως αδύνατο ή απίθανο να συμβεί,  με ποσοστά 16% και 47% αντίστοιχα.
Εντυπωσιακή είναι η αλλαγή των Ρώσων απέναντι στον Αμερικανό πρόεδρο Donald Trump, μετά την επίθεση σε αεροπορική βάση της Συρίας.
Ο αριθμός των ανθρώπων, που αποδοκιμάζουν τον Trump, αυξήθηκε στο 39%, σε σύγκριση με το 7% τον Μάρτιο 2017.
Ένα άλλο 38% δήλωσε αδιάφορο ενώ οι θετικές γνώμες για τον Trump αγγίζουν μόλις το 13% από 38% πριν από την πυραυλική επίθεση στη Συρία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης