Τελευταία Νέα
Διεθνή

FT: Ο Trump θα λείπει, αλλά από την άλλη εβδομάδα οι επενδυτές θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στον Λευκό Οίκο

tags :
FT: Ο Trump θα λείπει, αλλά από την άλλη εβδομάδα οι επενδυτές θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στον Λευκό Οίκο
Το πρώτο ταξίδι του Donald Trump εκτός ΗΠΑ, συμπίπτει χρονικά με τις αναταραχές στον Λευκό Οίκο, σχολιάζει στην ηλεκτρονική της έκδοση η έγκριτη εφημερίδα
Το βλέμμα στραμμένο στην πολιτική κατάσταση των Ηνωμένων Πολιτειών θα έχουν οι επενδυτές την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα των Financial Times.
Λίγες ώρες πριν συναντήσει τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, King Salman bin Abdulaziz, προκειμένου να συμφωνήσει deal 10 δισ. δολαρίων για την πώληση οπλικών συστημάτων, ο Trump κλήθηκε να διαχειριστεί μια ταραχώδη εβδομάδα στον Λευκό Οίκο.
Σωρεία επικριτικών δημοσιευμάτων τα οποία ενέτειναν τις ανησυχίες για τις σχέσεις της εκστρατείας του και της κυβέρνησής του με τη Ρωσία.
Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές των NYT, είπε στον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, S. Lavrov, και στον πρέσβη της Ρωσίας στην Ουάσινγκτον, ότι το γεγονός πως απαλλάχτηκε από τον πρώην διευθυντή του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI), James Comey, τον ανακούφισε από "μεγάλη πίεση". "Μόλις καθαίρεσα τον επικεφαλής του FBI", είπε ο Trump...
Αφήνοντας πίσω του τα δύσκολα, ο Αμερικανός πρόεδρος θα κάνει ένα υπερατλαντικό ταξίδι εννέα ημερών, όπου θα επισκεφθεί εκτός από τη Σαουδική Αραβία, το Ισραήλ, τη Ρώμη και τις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ. Θα συμμετλασχει επίσης και στη Σύνοδο των 7 ισχυρότερων οικονομιών στον κόσμο (G7) στη Σικελία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης