Τελευταία Νέα
Διεθνή

Την υπογραφή συμφωνίας ελευθέρου εμπορίου με τις ΗΠΑ επιδιώκει η Βρετανία

tags :
Την υπογραφή συμφωνίας ελευθέρου εμπορίου με τις ΗΠΑ επιδιώκει η Βρετανία
Η Βρετανία ξεκινάει αύριο Δευτέρα (19/6) τις επίσημες συνομιλίες για το Brexit με τις άλλες 27 χώρες μέλη της ΕΕ και αναμένεται να αποχωρήσει τον Μάρτιο του 2019
Σε μία μελλοντική συμφωνία ελευθέρου εμπορίου με τις ΗΠΑ προσβλέπει το Λονδίνο και για τον λόγο αυτό ο αρμόδιος υπουργός της Βρετανίας Liam Fox επισκέπτεται την Ουάσιγκτον.
Ο Βρετανός υπουργός Διεθνούς Εμπορίου θα έχει συναντήσεις με Αμερικανούς επικεφαλής του εμπορικού χώρα για συνομιλίες επί μίας μελλοντικής συμφωνίας ανάμεσα στις δύο χώρες, λίγο μετά το Brexit.
«Η επίσκεψη θα βοηθήσει να τεθούν οι βάσεις για μια πιθανή μελλοντική συμφωνία ελευθέρου εμπορίου Βρετανίας-ΗΠΑ και τα πρακτικά βήματα που μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να μπορέσουν εταιρείες και από τις δύο χώρες να συνάψουν επιχειρηματικές σχέσεις και να συναλλάσσονται ευκολότερα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Fox ενόψει της διήμερης επίσκεψής του.
Η Βρετανία ξεκινάει αύριο Δευτέρα (19/6) τις επίσημες συνομιλίες για το Brexit με τις άλλες 27 χώρες μέλη της ΕΕ και αναμένεται να αποχωρήσει τον Μάρτιο του 2019.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης