Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017
S&P 500
2.440,69
0,88%
FTSE 100
7.387,80
-0,63%
DAX
12.647,27
-0,19%
Nikkei 225
20.130,41
-0,47%
ATHEN
822,62
-0,02%
  • 23:55 - Η Google «προσφέρει» στον προϋπολογισμό της ΕΕ – Το πρόστιμο 2,7 δισ. είναι υψηλότερο από τις εισφορές ορισμένων κρατών!
  • 23:55 - Το περιοδικό Time απαιτεί να αποσυρθούν από τα γκολφ κλαμπ του Trump κάδρα με ψεύτικο εξώφυλλο του περιοδικού
  • 23:55 - Οι 34 μεγαλύτερες τράπεζες των ΗΠΑ «πέρασαν» και το δεύτερο στάδιο των stress tests της Fed
  • 23:54 - Phoenix Capital: Η Fed μόλις προειδοποίησε για τους κινδύνους «των υψηλών» στις αγορές
  • 23:13 - Ισχυρά κέρδη στη Wall Street, εν μέσω ράλι στον τραπεζικό κλάδο - «Άλμα» 1,43% για τον Nasdaq
 

Το Facebook κοντά σε συμφωνία με δύο τηλεοπτικές σειρές – Στόχος τα διαφημιστικά έσοδα

Το Facebook κοντά σε συμφωνία με δύο τηλεοπτικές σειρές – Στόχος τα διαφημιστικά έσοδα
Σκοπός της εταιρείας δεν είναι να προσανατολιστεί σε εταιρικά μοντέλα όπως το Netflix και το HBO, αλλά η παραγωγή προγραμμάτων, που να στοχεύουν καθαρά στα τηλεοπτικά έσοδα από διαφημίσεις
Άνοιγμα στο χώρο της τηλεόρασης σκέφτεται να κάνει το Facebook, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για να αναλάβει την παραγωγή δύο τηλεοπτικών προγραμμάτων: το «Last State Standing», ένα ριάλιτι ανταγωνισμού και το «Loosely Exactly Nicole» μια κωμωδία που πρώτη φορά προβλήθηκε στο MTV.
Σκοπός της εταιρείας δεν είναι να προσανατολιστεί σε εταιρικά μοντέλα όπως το Netflix και το HBO, αλλά η παραγωγή προγραμμάτων, που να στοχεύουν καθαρά στα τηλεοπτικά έσοδα από διαφημίσεις.
Προς το παρόν προσπαθεί να αναπτύξει δύο είδη προγραμμάτων, μία σειρά μυθοπλασίας - πιο ακριβή σε σχέση με τις παραγωγές που προβάλλονται - και μία εκπομπή με νέα διάσημων – φθηνότερη από άλλες εκπομπές, όπως το Vox και το Buzzfeed.
Το μοντέλο του Facebook θα προσπαθήσει να προσελκύσει εταιρείες με καλύτερη και πιο εκλογικευμένη διαχείριση διαφημιστικών budgets.
Με την ολοκλήρωση των συμφωνιών, το Facebook θα συνεχίσει την προσπάθεια να αντλήσει έσοδα από την τηλεοπτική διαφήμιση.
Το Facebook είχε ήδη αρχίσει επαφές με τηλεοπτικά στούντιο για τη χορήγηση αδειών το Δεκέμβριο του 2016, ενώ προσέλαβε ένα στέλεχος του MTV για να διευθύνει την ανάπτυξη του αρχικού προγραμματισμού, τον Φεβρουάριο του 2017.
Η ψηφιακή διαφημιστική δαπάνη είναι πιθανό να ξεπεράσει την τηλεοπτική για πρώτη φορά το 2017 σύμφωνα με τη Deloitte.
Το Facebook θα μπορούσε να επωφεληθεί από αυτή την αλλαγή, αν το καινούργιο μοντέλο είναι σε θέση να προσελκύσει περισσότερους συνεργάτες και το πιο σημαντικό, περισσότερο κοινό στην πλατφόρμα της.

www.bankingnews.gr
Για να μπορείτε να σχολιάζετε πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης και να κάνετε Login
Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε login Δημιουργία λογαριασμού

BREAKING NEWS

 
AUEB-e-banner-10-05-2017.gif
 
KORRES