Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017
S&P 500
2.469,91
-0,11%
FTSE 100
7.439,94
0,84%
DAX
12.279,37
0,58%
Nikkei 225
19.955,20
-0,10%
ATHEN
845,71
-0,40%
  • 13:43 - Εξωδικαστικός μηχανισμός: Έρχονται αναβαθμίσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα
  • 13:16 - Τσίπρας σε Moscovici: Πολύ καλές οι πληροφορίες που έχουμε για την έκδοση του ομολόγου
  • 13:14 - Σχέδιο συγχώνευσης της Attica Group με την Hellenic Seaways με την έγκριση της Πειραιώς – Αναβαθμίζεται το Fortress
  • 12:49 - Ο Moscovici δεν αποκλείει εφαρμογή μέτρων από το 2019 - Η Ελλάδα μπορεί να βγει στις αγορές με λογικά επιτόκια
  • 12:37 - Στις 844 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με πτώση -0,5%, με όγκο 26 εκ. τεμάχια και με το τζίρο στα 15 εκ. ευρώ
 

Sky News: Σχέδια Brexit ετοιμάζεται να αποκαλύψει η Citi - Στη Φρανκφούρτη μέρος των δραστηριοτήτων του Λονδίνου

Sky News: Σχέδια Brexit ετοιμάζεται να αποκαλύψει η Citi - Στη Φρανκφούρτη μέρος των δραστηριοτήτων του Λονδίνου
Θα δημιουργήσει έναν δεύτερο διαμεσολαβητή στην Ε.Ε., ο οποίος θα χειρίζεται πολλές από τις δραστηριότητες συναλλαγών που διεξάγονται τώρα στο Λονδίνο
Σχέδια για το Brexit θα ανακοινώσει αυτή την εβδομάδα η Citi, η οποία απασχολεί 9.000 άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Sky News».
Σύμφωνα με το «Sky News», η Citi θα γίνει αυτή την εβδομάδα ο τελευταίος κολοσσός της Wall Street που θα αποκαλύψει σχέδια αντιμετώπισης της αποχώρησης της Βρετανίας από την Ε.Ε., επιλέγοντας τη Φρανκφούρτη αντί του Παρισιού για τη μετακίνηση δραστηριοτήτων συναλλαγών.
Το «Sky News» αναφέρει ότι το διοικητικό συμβούλιο της Citi έχει οριστικοποιήσει τα σχέδιά του για τη δημιουργία ενός δεύτερου διαμεσολαβητή με έδρα την Ε.Ε., ο οποίος θα χειρίζεται πολλές από τις δραστηριότητες συναλλαγών που διεξάγονται επί του παρόντος στο Λονδίνο.
Η απόφαση της Citi αντανακλά το ζήτημα που αντιμετωπίζουν όλες οι διεθνείς τράπεζες που βασίζονται στο «καθεστώς διαβατηρίου» της Ε.Ε. για να πραγματοποιούν απρόσκοπτες συναλλαγές πέρα από τα εθνικά σύνορα.
Οι Barclays, JP Morgan, HSBC και UBS μίλησαν τις τελευταίες εβδομάδες για μια επιτάχυνση των σχεδίων τους έκτακτης ανάγκης, ακόμη και όταν ο βρετανός υπουργός Οικονομικών, Philip Hammond, τόνισε την αποφασιστικότητά του να εξασφαλίσει μια μεταβατική περίοδο που θα επιτρέψει στις εταιρείες να αντιμετωπίσουν τον αντίκτυπο του Brexit.

www.bankingnews.gr
Για να μπορείτε να σχολιάζετε πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης και να κάνετε Login
Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε login Δημιουργία λογαριασμού

BREAKING NEWS