Με μια στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα απείλησε ο Trump – Για πράξη τρέλας μίλησε ο Padrino

Με μια στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα απείλησε ο Trump – Για πράξη τρέλας μίλησε ο Padrino
«΄'Εχουμε πολλές επιλογές για την Βενεζουέλα, ανάμεσα σε αυτές και μια πιθανή στρατιωτική επιλογή αν κριθεί αναγκαίο», είπε ο αμερικανός πρόεδρος, D. Trump
Με μια στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα απείλησε ο αμερικανός πρόεδρος , D. Trump, χθες, Παρασκευή 11/8, με τον υπουργό Άμυνας της Βενεζουέλας,V. Padrino,  να χαρακτηρίζει αυτή την απειλή ως «πράξη τρέλας».
Ειδικότερα, ο  αμερικανός πρόεδρος, D. Trump, σε δηλώσεις του σε γήπεδο του γκολφ ιδιοκτησίας του στο Μπέντμινστερ στο Νιου Τζέρσεϊ, περιστοιχιζόμενος από τον υπουργό Εξωτερικών, R. Tillerson και την πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη Nikki Haley, ανέφερε «έχουμε στρατεύματα σε όλο τον κόσμο σε μέρη που βρίσκονται πολύ μακριά.
Η Βενεζουέλα δεν είναι τόσο μακριά και ο λαός υποφέρει και άνθρωποι πεθαίνουν» και πρόσθεσε «έχουμε πολλές επιλογές για την Βενεζουέλα, ανάμεσα σε αυτές και μια πιθανή στρατιωτική επιλογή αν κριθεί αναγκαίο».
Όπως είπε ο Trump «δεν μιλάμε για αυτό, αλλά μια στρατιωτική επιχείρηση, μια στρατιωτική επιλογή, είναι σίγουρα κάτι που θα μπορούσαμε να επιδιώξουμε».
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αμερικανού προέδρου ο υπουργός Άμυνας της Βενεζουέλας,V. Padrino, χαρακτήρισε ως «πράξη τρέλας» την απειλή του  D. Trump, για στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα.
«Είναι μια πράξη τρέλας.
Είναι μια πράξη ακραίου εξτρεμισμού.
Τις ΗΠΑ κυβερνά μια εξτρεμιστική ελίτ», ανέφερε μιλώντας στην κρατική τηλεόραση ο υπουργός Άμυνας της Βενεζουέλας,V. Padrino.
Σημειώνεται ότι υπουργείο Εξωτερικών της Βενεζουέλας αναμένεται να εκδώσει μια δήλωση που θα απαντά στις δηλώσεις του Trump.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS