Βενεζουέλα: «Αισχρές οι απειλές του Trump εναντίον μας», αναφέρει η Συντακτική Συνέλευση

Βενεζουέλα: «Αισχρές οι απειλές του Trump εναντίον μας», αναφέρει η Συντακτική Συνέλευση
«Έχουμε πολλές επιλογές για την Βενεζουέλα, περιλαμβανομένης μιας πιθανής στρατιωτικής επιλογής εάν καταστεί αναγκαίο» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Η Συντακτική Συνέλευση της Βενεζουέλας εξέφρασε σήμερα (12/8) τη συμπαράστασή της στον πρόεδρο της χώρας Nicolas Maduro ενώπιον των «αισχρών απειλών» που διατύπωσε ο Αμερικανός ομόλογός του Donald Trump ο οποίος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ανάληψης στρατιωτικής δράσης εναντίον της χώρας της Νότιας Αμερικής.
«Απορρίπτουμε τις άνανδρες, προκλητικές και αισχρές απειλές» του Trump εναντίον της «ιερής εθνικής κυριαρχίας της Βενεζουέλας» έγραψε η πρόεδρος του σώματος, Delcy Rodríguez , στον λογαριασμό της στο Twitter.
Η Συντακτική Συνέλευση «θα ενεργήσει για να συντροφεύσει» τον πρόεδρο Maduro «στην άμυνα» της χώρας, συμπλήρωσε η ίδια.
«Έχουμε πολλές επιλογές για την Βενεζουέλα, περιλαμβανομένης μιας πιθανής στρατιωτικής επιλογής εάν καταστεί αναγκαίο» δήλωσε χθες ο πρόεδρος των ΗΠΑ, από το Νιου Τζέρσεϊ, όπου βρίσκεται σε διακοπές.
Οι δηλώσεις αυτές χαρακτηρίστηκαν «πράξη παραφροσύνης» από τον υπουργό Άμυνας της Βενεζουέλας, ο οποίος προειδοποίησε ότι σε περίπτωση επίθεσης «όλοι μας θα βρεθούμε στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα και την εθνική κυριαρχία της αγαπημένης μας Βενεζουέλας».www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS