Τελευταία Νέα
Διεθνή

MarketWatch: Το Bitcoin, το Ether και άλλα κρυπτονομίσματα μπορεί να βλέπουν την αρχή του τέλους

MarketWatch: Το Bitcoin, το Ether και άλλα κρυπτονομίσματα μπορεί να βλέπουν την αρχή του τέλους
H βουτιά στις τιμές των κρυπτονομισμάτων αυτή την εβδομάδα δεν αποτελεί ευκαιρία για buy
Την αρχή του τέλους τους έχουν αρχίσει να βλέπουν τα κρυπτονομίσματα, καθώς αν και το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν άνθρωποι που έβγαλαν πολλά χρήματα από το Bitcoin, το Ether κλπ. -διαψεύδοντας τους καταστροφολόγους- η βουτιά των τιμών αυτή την εβδομάδα δεν αποτελεί ακόμα ευκαιρία για buy.
Σύμφωνα με το MarketWatch, οι ξαφνικοί περιορισμοί στις συναλλαγές με το bitcoin που επέβαλε η Κίνα και προκάλεσαν την υποχώρηση της τιμής του είναι είτε το τέλος της αρχές του crypto-party ή -πιο πιθανόν- η αρχή του τέλους.
Με αφορμή την περίπτωση της Κίνας, στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι όσοι funs των κρυπτονομισμάτων θεωρούν ότι το bitcoin ή το ether είναι υπεράνω των κυβερνητικών ελέγχων λόγω της φύσης του, κάνουν λάθος.
Όπως αναφέρεται, οι κυβερνήσεις μπορεί να μην είναι σε θέση να κλείσουν όλους τους διακομιστές, αλλά δεν είναι απαραίτητο.
Μπορούν θεωρητικά να απαγορεύουν στους ανθρώπους και τις εταιρείες που υπάγονται στη δικαιοδοσία τους να αγοράζουν, να πωλούν, να εμπορεύονται ή να κατέχουν αυτά τα πράγματα.
Οι κυβερνήσεις μπορούν να κάνουν τα κρυπτονομίσματα που έχουν κάποιοι μη μετατρέψιμα σε κάτι χρήσιμο.
«Όσοι κερδοσκοπούν σε διαδικτυακά νομίσματα έχουν τώρα λάβει προειδοποιήσεις από τις οικονομικές ρυθμιστικές αρχές των δύο μεγαλύτερων οικονομιών (Κίνα και Χονγκ Κονγκ) του κόσμου.
Αυτό μοιάζει πολύ με κάτι συντονισμένο.
Οι ρυθμιστικές αρχές δεν θέλουν να απαγορεύσουν κάτι χωρίς προειδοποίηση» επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης