Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Corallia: Συντονιστής του προγράμματος «Cluster Ambassador» με 5 προκηρύξεις θέσεων

tags :
Corallia: Συντονιστής του προγράμματος «Cluster Ambassador» με 5 προκηρύξεις θέσεων
Οι θέσεις που προκηρύσσονται είναι gi-, mi-, si-Cluster Ambassadors στη Γαλλία
Με στόχο τη διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ των ελληνικών gi-Cluster, mi-Cluster και si-Cluster και των γαλλικών clusters Cap Digital, Minalogic και Aerospace Valley αντίστοιχα, συνεχίζεται για μια ακόμα χρονιά το πρόγραμμα «Cluster Ambassador», με πέντε προκηρύξεις θέσεων, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Μποδοσάκη, τη συνεργασία της πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα και το συντονισμό του Corallia.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Corallia, προκηρύσσονται τρεις θέσεις «Business Development Ambassadors», που θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να εργαστούν για 6 μήνες στην έδρα γαλλικών clusters.
Κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους, θα ασχοληθούν με θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης και διεθνών συνεργασιών στους τομείς της δημιουργικής βιομηχανίας, της μικροηλεκτρονικής και των διαστημικών τεχνολογιών.
Επιπρόσθετα, προκηρύσσονται για πρώτη φορά φέτος δύο θέσεις «Research Ambassadors» για τους κλάδους της δημιουργικής βιομηχανίας και των διαστημικών τεχνολογιών, σε συνεργασία με το Conservatoire National des Arts et Métiers (CNAM) και το Ecole Nationale de l'Aviation Civile (ENAC).
Οι Research Ambassadors θα μεταβούν για 6 μήνες στους παραπάνω οργανισμούς στη Γαλλία για να συμβάλλουν στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και στην ανάπτυξη κοινών ερευνητικών έργων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης