Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Champagne (Υπ. Εμπορίου Καναδά): Θα επέμβουμε υπέρ της Eldorado στη διαμάχη με την Ελλάδα

tags :
Champagne (Υπ. Εμπορίου Καναδά): Θα επέμβουμε υπέρ της Eldorado στη διαμάχη με την Ελλάδα
Ο κ. Champagne επίσης λέει ότι "σίγουρα δεν αναμένει ότι το θέμα θα επηρεάσει την εφαρμογή της εμπορικής συμφωνίας Καναδά-ΕΕ"
Δε λέει να κοπάσει ο θόρυβος σχετικά με τη διαμάχη της ελληνικής κυβέρνησης με την Eldorado Gold.
Παρά τις προσπάθειες που καταβάλλει το Μαξίμου έτσι ώστε να αλλάξει το κλίμα με τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στους ανταποκριτές των ξένων μέσων, συνεχίζονται και σήμερα τα αρνητικά δημοσιεύματα.
Όπως αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg ο υπουργός Εμπορίου του Καναδά σε δηλώσεις του ανέφερε ότι συνεργάζεται με την Eldorado Gold, η οποία προχθές (11/9) προειδοποίησε ότι θα αναστείλει τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Francois-Philippe Champagne "ως υπουργός Εμπορίου του Καναδά, είναι η δουλειά μου να υποστηρίζω τις καναδικές εταιρείες όταν αντιμετωπίζουν μια συγκεκριμένη κατάσταση η οποία είτε είναι άδικη είτε αμφισβητεί την σωστή μεταχείριση που θα έπρεπε να είχαν", ανέφερε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για το θέμα που έχει προκύψει με την Eldorado Gold.
Παράλληλα τόνισε ότι "είμαστε πάντα παρόν στο να βοηθήσουμε τις καναδικές εταιρίες να προωθήσουν τα συμφέροντά τους" προσθέτοντας ότι "θα παρεμβαίνω πάντα και θα έχουν πάντα την υποστήριξη της κυβέρνησης όταν αντιμετωπίζουν άδικες καταστάσεις σε όλο τον κόσμο".
Ο κ. Champagne επίσης λέει ότι "σίγουρα δεν αναμένει ότι το θέμα θα επηρεάσει την εφαρμογή της εμπορικής συμφωνίας Καναδά-ΕΕ".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης