Διευρύνει το πελατολόγιό της η Κωτσόβολος χάρη στις πρωτοποριακές υπηρεσίες Β2Β

Διευρύνει το πελατολόγιό της η Κωτσόβολος χάρη στις πρωτοποριακές υπηρεσίες Β2Β
Ξενοδοχειακές μονάδες, εκδοτικές επιχειρήσεις και εταιρίες του κλάδου της κοσμετολογίας είναι μερικές από όσες επιλέγουν τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης εταιρικών πελατών της αλυσίδας Κωτσόβολος
Ολοκληρωμένες λύσεις για τον εξοπλισμό και την προμήθεια προϊόντων που είναι απαραίτητα για την καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων προσφέρει πλέον σ’ αυτές η αλυσίδα Κωτσόβολος.
Τόσο οι μεγάλες, όσο και οι μικρότερες σε μέγεθος επιχειρήσεις μπορούν μέσω του διαρκώς αναπτυσσόμενου δικτύου Business Centers (ειδικά διαμορφωμένοι χώροι εντός των καταστημάτων με εξειδικευμένους πωλητές) να επιλέξουν εκείνα τα προϊόντα που ενδείκνυνται για τις ίδιες και καλύπτουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ιδιαίτερες κάθε φορά ανάγκες τους.  
Αυτή τη στιγμή Business Centers λειτουργούν στα καταστήματα της Κωτσόβολος σε Ηράκλειο, Χανιά, Κέρκυρα, Ρόδο, Κόρινθο, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Συγγρού, Πυλαία, Πειραιά και Λάρισα, ενώ σταδιακά προστίθενται νέες ανάλογες υποδομές με στόχο να υπάρξει κάλυψη ολόκληρης της χώρας.  
Επιπλέον, η κεντρική Business Ομάδα Διαχείρισης Εταιρικών Πελατών, καθώς και το Τηλεφωνικό Κέντρο με 102 συνεργάτες, παρέχουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο b2b.kotsovolos.gr, να καλέσουν τον αριθμό 210 28 99 999 ή να επισκεφθούν ένα από τα 95 καταστήματα της εταιρείας ανά την Ελλάδα, προκειμένου να λάβουν τις πρωτοποριακές αυτές υπηρεσίες της εμπορικής αλυσίδας. 
Από συσκευές και μηχανήματα, μέχρι μελάνια και χαρτί εκτύπωσης

Στην αλυσίδα Κωτσόβολος η κάθε επιχείρηση μπορεί με τη βοήθεια των εξειδικευμένου προσωπικού να επιλέξει εύκολα και ανάμεσα σε κορυφαίες μάρκες, τις επαγγελματικές λύσεις που της ταιριάζουν σε:
•    Εξοπλισμό μηχανογράφησης, όπως επαγγελματικά desktop, laptop και πολυμηχανήματα
•    Αναλώσιμα, όπως μελάνια, toner και χαρτί εκτύπωσης
•    Επαγγελματικές λευκές συσκευές, μικροσυσκευές και συσκευές καθαρισμού
•    Λύσεις προβολής εταιρικών μηνυμάτων, ιδανικές για εταιρίες λιανικής πώλησης
•    Ταμειακές λύσεις, όπως POS, ανιχνευτές και καταμετρητές χαρτονομισμάτων
•    Λύσεις ψύξης, θέρμανσης, ρεύματος και φωτισμού
Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως την Business ομάδα της Κωτσόβολος έχουν ήδη εμπιστευτεί και εξακολουθούν να επιλέγουν για τον εξοπλισμό των εγκαταστάσεών τους κορυφαίες επιχειρήσεις δραστηριοποιούμενες σε διάφορους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπως στον ξενοδοχειακό, τον εκδοτικό και εκείνον των καλλυντικών.
Ενδεικτικά, στελέχη εταιριών όπως Branco Mykonos, Estée Lauder, Ikos Oceania, Καθημερινές Εκδόσεις ΑΕ, Kalogria Beach Hotel, Lindos Village Resort & Spa, Miraggio Thermal Spa Resort, Sani Dunes και Sani Club προτιμούν την Business ομάδα της Κωτσόβολος και να λάβουν λύσεις που σχεδιάστηκαν πάνω στις ξεχωριστές εταιρικές τους ανάγκες.
Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις οι επιχειρήσεις εξασφαλίζουν τον εξοπλισμό τους κάνοντας παράλληλα χρήση του προγράμματος Πλάνο Δόσεων Κωτσόβολος, μέσω που οποίου μπορούν να κάνουν σταδιακή και με βάση τις δυνατότητές τους αποπληρωμή της δαπάνης.
Θα πρέπει να αναφερθεί, τέλος, πως η Κωτσόβολος συμμετέχει στην έκθεση Xenia, μία έκθεση που αποτελεί για περισσότερα από 40 χρόνια το σημείο συνάντησης των εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας μας.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 25 - 27 Νοεμβρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο “METROPOLITAN EXPO”.
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις Β2Β λύσεις και τα προϊόντα της Κωτσόβολος, που προορίζονται για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις στο Hall 1, περίπτερο C05/D06.www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS