Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

TÜV HELLAS (TÜV NORD): «Πράξεις Ποιότητας» και Προσφορά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

tags :
TÜV HELLAS (TÜV NORD): «Πράξεις Ποιότητας» και Προσφορά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά
Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP
Ο Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD), στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ποιότητας», υποστηρίζει για έκτη συνεχή χρονιά το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ολική Ποιότητα, του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, με τη χορηγία της ετήσιας ατζέντας που προσφέρεται στους πρωτοετείς φοιτητές. Παράλληλα, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο προετοιμάζεται η διοργάνωση θεματικής εκπαιδευτικής ημερίδας στην πρακτική των Επιθεωρήσεων –Πιστοποιήσεων από στελέχη της TÜV HELLAS (TÜV NORD) προς τους φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος.
Αναγνωρίζοντας τη σημασία του ανθρώπινου παράγοντα που καθορίζει την Ποιότητα στην Παροχή όλων των Υπηρεσιών αλλά και Προϊόντων, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) αναζητά συνεχώς μεθόδους υποστήριξης των φοιτητών και αυριανών επαγγελματιών του χώρου. Σε αυτό το πλαίσιο αναπτύσσεται το Πρόγραμμα Χορηγιών του Φορέα προσφέροντας στήριξη στα Ελληνικά Δημόσια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και ειδικότερα στα εξειδικευμένα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών.
Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP.
Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) στα 28 χρόνια που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα έχει ενσωματώσει στην εταιρική στρατηγική της την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, βασιζόμενη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης για την κοινωνική ανταπόκριση και την περιβαλλοντική ευαισθησία. Το Κοινωνικό Πρόγραμμα «Πράξεις Ποιότητας» που πραγματοποιείται εδώ και χρόνια υποστηρίζει τις προσπάθειες που προάγουν την Ποιότητα στην Παιδεία, την Κοινωνία και το Περιβάλλον.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης