Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017
S&P 500
2.562,32
0,12%
FTSE 100
7.542,87
0,36%
DAX
13.043,03
0,37%
Nikkei 225
21.363,05
0,13%
ATHEN
757,49
-0,57%
  • 22:37 - Phoenix Capital: Τα δύο διαγράμματα που προμηνύουν μία κατάρρευση στη Wall Street το 2018
  • 22:37 - Reuters: Τερματισμό του προγράμματος όπλων θα ζητήσει αύριο (19/10) η ΕΕ από τη Β. Κορέα
  • 22:29 - BofA: Υπερτιμημένος έως και 20 φορές ο S&P 500, με βάση τις οικονομικές επιδόσεις των εισηγμένων
  • 22:29 - O Trump προσπαθεί να πείσει τους Δημοκρατικούς να περάσει η φορολογική μεταρρύθμιση
  • 22:28 - Σε υψηλό 3 εβδομάδων το πετρέλαιο - Κέρδη 0,3%, στα 52,04 δολ. ανά βαρέλι
 

Η Eurolife ERB σταθερός αρωγός των δράσεων του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

Μια νέα πρωτοβουλία στήριξης των προγραμμάτων του Μουσείου που απευθύνονται σε γονείς και παιδιά
Με μια νέα πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας ολοκληρώνεται το 2016 για τον Όμιλο Eurolife ERB, στο πλαίσιο της σταθερής υποστήριξης των δράσεων του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης τα τελευταία 4 χρόνια.
Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για το σχεδιασμό της αφίσας των παιδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου με τίτλο «Φανταστικές Κυκλάδες!» και την ανάδειξη των νικητών, η Eurolife ERB σε συνεργασία με το Μουσείο, δημιούργησαν ένα ξεχωριστό σημειωματάριο με τα πιο αντιπροσωπευτικά έργα των μικρών καλλιτεχνών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.
Πρόκειται για ένα χρηστικό αντικείμενο που αποτυπώνει παράλληλα όλο το εύρος της φαντασίας και της καλλιτεχνικής έμπνευσης των παιδιών τα οπoία αξιοποιώντας με μοναδικό τρόπο χρώματα, υλικά, σχήματα και μορφές δημιούργησαν τις πιο απρόσμενες αναπαραστάσεις των νησιών των Κυκλάδων.
Το σημειωματάριο είναι διαθέσιμο στο πωλητήριο του Μουσείου και μέρος των εσόδων από την πώλησή του θα διατεθούν με πρωτοβουλία της Eurolife ERB για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος «Μαζί, παρέα στο Μουσείο» που υλοποιείται από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και περιλαμβάνει εργαστήρια για γονείς και παιδιά με αναπηρία.
Η κα Τατιάνα Δικαστοπούλου, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Marketing & Ανάπτυξης Εργασιών της Eurolife ERB δήλωσε: «Το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ομίλου Eurolife ERB είναι ένα σύστημα δράσεων που αναπτύσσονται με βάση μία κεντρική φιλοσοφία: να στηρίζουμε ουσιαστικές πρωτοβουλίες που δημιουργούν προστιθέμενη αξία σε βάθος χρόνου για το παιδί, την οικογένεια και την κοινωνία συνολικά, πάντα σε συνάφεια με τις αξίες και το όραμα του Ομίλου.
Ιδιαίτερα σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις για όλους μας, η στήριξη του πυρήνα της κοινωνίας αποτελεί ουσιαστική επένδυση για το μέλλον.
Η δημιουργία και διάθεση του notebook αποτελεί έναν επιπλέον τρόπο να συμβάλλουμε με απτό και ουσιαστικό τρόπο στην υλοποίηση τέτοιων δράσεων, ενώ προσφέρουμε και στο ευρύ κοινό τη δυνατότητα να συμμετέχει έμπρακτα σε αυτήν την προσπάθεια».

www.bankingnews.gr
Για να μπορείτε να σχολιάζετε πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης και να κάνετε Login
Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε login Δημιουργία λογαριασμού

BREAKING NEWS