Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση από την «Αποστολή» για τα παιδιά όλου του κόσμου στο «Δημήτρειο»

tags :
Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση από την «Αποστολή» για τα παιδιά όλου του κόσμου στο «Δημήτρειο»
Μηνύματα ειρήνης και αγάπης για τους πρόσφυγες από τα ελληνόπουλα του Κέντρου Φροντίδας Παιδιού - Ο Γιάννης Ζουγανέλης, τραγούδησε μαζί με τα παιδιά 
Mια Χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλα τα παιδιά, γεμάτη από συμβολισμούς, συναισθήματα, δάκρυα συγκίνησης και ζεστές αγκαλιές διοργάνωσε ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Κέντρο Φροντίδας Παιδιού «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟ» στο Μοσχάτο.
Ενωμένα σε μια 100μελή παιδική χορωδία, υπό τη Διεύθυνση της μαέστρου Φαίδρας Γιαννέλου, παιδιά από την Ελλάδα, τη Συρία, το Αφγανιστάν, την Αίγυπτο, την Ινδία, τη Ρωσία, την Αλβανία, τη Ρουμανία, τραγούδησαν στα ελληνικά και τα αραβικά για την ειρήνη, τη φιλία, την αγάπη των λαών, το σεβασμό και τη δικαιοσύνη.
"Δώστε μας πίσω την παιδική μας ηλικία", έλεγε ένα αραβικό τραγούδι που ακούστηκε από τα παιδιά του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων του Ελαιώνα και παρακολουθούν τα πρωινά προγράμματα του ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.
Το ζωγραφικό τους ταλέντο αποτυπώθηκε με χίλια χρώματα στην εντυπωσιακή Έκθεση Ζωγραφικής, με θέμα τα προσφυγόπουλα και τίτλο:
«Ένα σπίτι, μια πατρίδα, ο ίδιος ουρανός».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρωτοσύγκελος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Συμεών Βολιώτης, ο Γενικός Διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου καθώς κι εκπρόσωποι του Οργανισμού Finn Church Aid και του Διεθνούς Οργανισμού International Orthodox Christian Charities ( IOCC ), με την πολύτιμη συνεργασία των οποίων, λειτουργούν τα προγράμματα του ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ και όλου του έργου της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης ήταν παρών στην γιορτή των παιδιών του Κέντρου.
Συζήτησε μαζί τους, αστειεύτηκε, τραγούδησε, ποζάρισε με όλους για φωτογραφίες και παρέλαβε ένα απρόσμενο δώρο:
Το πορτραίτο του, φιλοτεχνημένο από έναν ταλαντούχο εκκολαπτόμενο ζωγράφο, μαθητή της αγαπημένης δασκάλας εικαστικών κ. Καίτης Προφήτη.





www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης