Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017
S&P 500
2.431,78
0,07%
FTSE 100
7.323,98
-0,86%
DAX
12.165,19
-0,31%
Nikkei 225
19.470,41
-1,18%
ATHEN
824,85
-0,87%
  • 20:58 - Schulz (υποψ. SPD Γερμανίας): Στις 25 Σεπτεμβρίου ο επόμενος Καγκελάριος θα είμαι εγώ
  • 20:57 - Deutsche Welle: Εμπόδιο στην προσπάθεια της Καταλονίας να διακηρύξει την ανεξαρτησία της η τρομοκρατική επίθεση
  • 20:20 - Έντονη η ανησυχία του Juncker μετά τις νέες αιματηρές επιθέσεις στη Φινλανδία
  • 19:47 - Βαρκελώνη: Ο οδηγός του βαν έπεσε νεκρός στην αστυνομική επιχείρηση στην πόλη Καμπρίλς
  • 18:56 - Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από επίθεση με μαχαίρι στο Βούπερταλ της Γερμανίας
 

ICAP: Αξιοσημείωτα υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις του SHRM στην Ελλάδα για το 2016!

ICAP: Αξιοσημείωτα υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις του SHRM στην Ελλάδα για το 2016!
Οι συμμετέχοντες που επέτυχαν στις εξετάσεις της πιστοποίησης του Φεβρουαρίου 2017 ανήλθαν σε ποσοστό 83%!
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εξετάσεις που οδηγούν τους επαγγελματίες του Ανθρώπινου Δυναμικού σε επαγγελματική πιστοποίηση από τον Αμερικανικό οργανισμό Society of Human Resource Management (SHRM), το κορυφαίο σώμα HR των ΗΠΑ.
Στην Ελλάδα το σχετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πραγματοποιείται από τη StudySmart με τη συνεργασία της ICAP Training Solutions.
Οι συμμετέχοντες που επέτυχαν στις εξετάσεις της πιστοποίησης του Φεβρουαρίου 2017 ανήλθαν σε ποσοστό 83%!
Το πρόγραμμα πιστοποιεί τις γνώσεις των στελεχών σε όλους τους τομείς της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και ειδικότερα στους έξι βασικούς τομείς λειτουργίας (HR Administration, Recruitment & Selection, Employee Relations & Communication, Compensation & Benefits, Training & Development, Health, Safety & Security) και εξασφαλίζει στους επαγγελματίες αυτούς ότι παραμένουν ενημερωμένοι για τις τάσεις και τις εξελίξεις που συμβαίνουν στον κλάδο τους στις ανεπτυγμένες αγορές του κόσμου.
Έχοντας ιδρυθεί το 1948, το Society for Human Resource Management είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός παγκοσμίως για το ανθρώπινο δυναμικό, με μέλη πάνω από 285.000 επαγγελματίες σε πάνω από 165 χώρες.
Στην Ελλάδα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι πιστοποίηση αυτή αναγνωρίζεται από τους επαγγελματίες του χώρου και μέχρι σήμερα έχουν πιστοποιηθεί περισσότερα από 50 υψηλόβαθμα Στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού.
Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κυρίτσης, SHRM-SCP, πιστοποιημένος εισηγητής του προγράμματος, και ο Γιώργος Μαργαρίτης, Director της ICAP Training Solutions, δήλωσαν από κοινού:
«Θέλουμε να συγχαρούμε ολόψυχα τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα πιστοποίησης SHRM για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τα εξαιρετικά αποτελέσματα που πέτυχαν!
Η επαγγελματική αυτή πιστοποίηση αναβαθμίζει το ρόλο των στελεχών της διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στη χώρα μας και αποτελεί εγγύηση για το υψηλό επίπεδο υπηρεσίας που οι επαγγελματίες του κλάδου προσφέρουν στους εργοδότες ή τους πελάτες τους».

www.bankingnews.gr


Για να μπορείτε να σχολιάζετε πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης και να κάνετε Login
Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε login Δημιουργία λογαριασμού

BREAKING NEWS