Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017
S&P 500
2.438,30
0,16%
FTSE 100
7.424,13
-0,20%
DAX
12.733,41
-0,47%
Nikkei 225
20.132,67
0,11%
ATHEN
820,52
0,70%
  • 21:45 - Μια από τις πιο αμφιλεγόμενες εφημερίδες, η γερμανική Bild συμπληρώνει 65 χρόνια κυκλοφορίας
  • 20:39 - Βαρουφάκης: Το Eurogroup θυμίζει «ναυαγοσώστη» που δένει σιδερένια μπάλα στο πόδι αδύναμου κολυμβητή
  • 20:39 - Συναγερμός στο Λονδίνο για νέα πυρκαγιά σε συγκρότημα διαμερισμάτων - Επί ποδός η πυροσβεστική
  • 20:37 - Παράλογα για το Κατάρ τα αιτήματα της Σ. Αραβίας για αποκλιμάκωση της έντασης - Τα απέρριψε
  • 20:08 - Δημοσκόπηση Κάπα Research: Μπροστά η ΝΔ με 23,2% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 16,2% - Τρίτη η Χρυσή Αυγή με 6,6%
 

Δώδεκα νέες επιχειρήσεις από την Ελλάδα θα συμμετάσχουν στο South by Southwest® Interactive Festival

Δώδεκα νέες επιχειρήσεις από την Ελλάδα θα συμμετάσχουν στο South by Southwest® Interactive Festival
Η Ελληνική Πρωτοβουλία και η Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Ελλάδα υποστηρίζουν την συμμετοχή ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων στο SXSW, με δωρεά ύψους $50,000
Η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative– TΗΙ), θα στηρίξει για τέταρτη συνεχή χρονιά την ελληνική συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ South by Southwest® Interactive Festival (SXSW®).
Κατά τη διάρκεια του φετινού SXSW, από τις 10 έως και τις 19 Μαρτίου, 12 δυναμικές ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις παγκοσμίως, αναφορικά με τις διεθνείς εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας.
Για ακόμη μία χρονιά, η Ελληνική Πρωτοβουλία ενώνει τις δυνάμεις της με την Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, και μέσω δωρεάς ύψους $50,000, υποστηρίζει ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις.
Μέσω της νέας αυτής δωρεάς, η Ελληνική Πρωτοβουλία επιβεβαιώνει την πεποίθησή της, ότι η επιχειρηματικότητα είναι βασικό στοιχειό για την ανάπτυξη μίας νέας γενιάς δημιουργικών και καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών, οι οποίες θα συμβάλουν στην μελλοντική ανάπτυξη της Ελλάδας.
Ήδη, τα τρία προηγούμενα χρονιά, μέσω της πολύτιμης υποστήριξης της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, περισσότερες από 80 ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο SXSW® Interactive, ξεκινώντας μία επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία.
Ενδεικτικά, η εταιρεία Schoox, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της διαδικτυακής εκπαίδευσης και απασχολεί περισσότερους από 40 υπαλλήλους στη Θεσσαλονίκη, κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά $6.5 εκατ. με σκοπό την ενίσχυση καθώς και την επέκταση των δραστηριοτήτων της.
Επιπλέον, η Gridmates, η οποία διαθέτει μια πλατφόρμα δωρεάς ενέργειας, το 2015 έλαβε τη 2η θέση, σε διαγωνισμό του Αμερικανικού Υπουργείου Ενέργειας αναφορικά με την “πράσινη” νεοφυή επιχειρηματικότητα, λαμβάνοντας επιχορήγηση ύψους $105,000.
Οι ελληνικές επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στο φετινό SXSW®, με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, είναι οι εξής:

ASN.gr

Infitheon

Aspalis Concierge

InSybio

Athlenda

SIBA Soft

Centaur Technologies

Tactical Systems

Filmografik Productions

100mentors

Hopwave

Boardmaps

Επίσης, η Ελληνική Πρωτοβουλία και η Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, υποστηρίζουν την συμμετοχή των καλλιτεχνών Σtella και S.W.I.M, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να εμφανιστούν στο φετινό SXSW, καθώς και μίας σειράς φορέων οι οποίοι υποστηρίζουν την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στην Ελλάδα.

www.bankingnews.gr
Για να μπορείτε να σχολιάζετε πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης και να κάνετε Login
Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε login Δημιουργία λογαριασμού

BREAKING NEWS

 
AUEB-e-banner-10-05-2017.gif
 
KORRES