Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017
S&P 500
2.341,59
-0,10%
FTSE 100
7.293,50
-0,59%
DAX
11.996,07
-0,57%
Nikkei 225
19.199,29
1,13%
ATHEN
646,57
1,72%
  • 23:49 - Στη Μάλτα για ευρωπαϊκή σύνοδο υπουργών Ναυτιλίας με ελληνικό ενδιαφέρον μεταβαίνει ο Κουρουμπλής
  • 23:27 - Μικρή πτώση στη Wall Street λόγω ανησυχιών καθυστέρησης φοροελαφρύνσεων - Απώλειες 0,10% του S&P 500
  • 23:16 - FXTM: Δύσκολη η εφαρμογή των οικονομικών πολιτικών Trump – Δεν στηρίζουν όλοι οι Ρεπουμπλικάνοι
  • 22:44 - Επιστροφή με άνοδο άνω του 5% για το Bitcoin - «Κέρδισε» εκ νέου τα 1000 δολάρια
  • 22:39 - Τη ναυπήγηση 3 τεράστιων δεξαμενόπλοιων VLCC διαπραγματεύεται η Maran Tankers του Γιάννη Αγγελικούση
 

Τιμητική διάκριση του Νίκου Δρανδάκη στα Παπαστράτος Start-Up/Scale-Up Greece Awards 2017

Τιμητική διάκριση του Νίκου Δρανδάκη στα Παπαστράτος Start-Up/Scale-Up Greece Awards 2017
Το Taxibeat επεκτείνεται ραγδαία στο εξωτερικό, ήδη βρίσκεται σε 5 χώρες, ενώ έχει αποσπάσει και σημαντική χρηματοδότηση
Ο Νίκος Δρανδάκης, Founder & CEO του Taxibeat, ένας από τους πλέον επιτυχημένους έλληνες επιχειρηματίες που ανέδειξε το ελληνικό startup οικοσύστημα θα τιμηθεί με ειδικό βραβείο στην Τελετή Απονομής των Παπαστράτος Start-Up/Scale-Up Greece Awards 2017, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, στο πλαίσιο της ολοήμερης καταληκτικής εκδήλωσης με την οποία κορυφώνονται τα εν λόγω βραβεία.
Το Taxibeat είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα mobile application που απλοποιεί τη διαδικασία εύρεσης ταξί, δίνοντας την δυνατότητα στους επιβάτες να εντοπίσουν όλα τα διαθέσιμα ταξί που βρίσκονται κοντά τους και να καλέσουν όποιο προτιμούν, με ένα tap στην οθόνη του smartphone τους.
Το Taxibeat επεκτείνεται ραγδαία στο εξωτερικό, ήδη βρίσκεται σε 5 χώρες, ενώ έχει αποσπάσει και σημαντική χρηματοδότηση.
Τα Παπαστράτος Start-Up/Scale-Up Greece Awards 2017 κορυφώνονται το Σάββατο 18 Μαρτίου, με μια μεγάλη γιορτή του ελληνικού καινοτόμου επιχειρείν.
Κατά τη διάρκειά της οι shortlisted εταιρείες θα διεκδικήσουν τις μεγάλες διακρίσεις του διαγωνισμού, τα βραβεία, αλλά και τις δωρεάν επαγγελματικές υπηρεσίες που θα τους προσφερθούν.
Οι εταιρείες αυτές, μεταξύ άλλων θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν pitching παρουσιάσεις σε πάνελ αναγνωρισμένων mentors, ενώ θα συμμετάσχουν σε one2one sessions, όπου θα λάβουν χρήσιμες συμβουλές μέσω προσωπικών συναντήσεων με mentors, investors και business angels.
Και όλα αυτά, διότι στόχος της ευρύτερης διαδικασίας είναι όχι μόνο να επιβραβευθούν οι νέες καινοτόμες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, αλλά και να προσφερθεί υποστήριξη στις επιχειρήσεις αυτές στην προσπάθειά τους να διαγράψουν αναπτυξιακή πορεία.
Την ίδια ημέρα δε, θα ανακοινωθεί και η φοιτητική ομάδα που διακρίθηκε στο μεγαλύτερο διεθνή φοιτητικό διαγωνισμό Global Student Entrepreneur Awards (GSEA), η οποία και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό.

www.bankingnews.gr
Για να μπορείτε να σχολιάζετε πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης και να κάνετε Login
Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε login Δημιουργία λογαριασμού

BREAKING NEWS