Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Παράταση για την υποβολή των συμμετοχών στα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ 2017

tags :
Παράταση για την υποβολή των συμμετοχών στα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ 2017
Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 30 Μαρτίου 
Δέκα επιπλέον ημέρες θα έχουν στη διάθεσή τους οι επιχειρήσεις προκειμένου να ολοκληρώσουν το έργο τους και να καταθέσουν τις συμμετοχές τους στα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας 2017 του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ) μετά την παράταση μέχρι την Πέμπτη 30/3/2017 που δόθηκε για την υποβολή.
Η κατάθεση των συμμετοχών για την 7η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2017 γίνεται μέσω της νέας ιστοσελίδας των Αριστείων στο http://www.aristia-sde.gr/, ενώ η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017.
Στα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ 2017 μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα και την Κύπρο, ανεξάρτητα από το αν είναι ή όχι μέλη του ΣΔΕ και ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, με προγράμματα/δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας που πραγματοποιήθηκαν από τον Ιανουάριο 2015 έως και τον Δεκέμβριο 2016.
Φέτος, για πρώτα φορά, μπορούν επίσης να συμμετάσχουν Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚοινΣΕπ) με έδρα την Ελλάδα και την Κύπρο, αστικοί δηλαδή συνεταιρισμοί με κοινωνικό σκοπό, που διαθέτουν εκ του νόμου εμπορική ιδιότητα.
Ο ΣΔΕ καλεί τις εταιρείες να υποβάλλουν τις συμμετοχές τους ώστε να προβάλλουν το κοινωνικό τους έργο και να συμβάλλουν στην περαιτέρω διάδοση της εταιρικής υπευθυνότητας.
Τα Αριστεία 2017 πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του European Business Network (EBEN).
Χορηγοί της φετινής διοργάνωσης των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας είναι οι εταιρείες Cosmote, Ελληνικά Πετρέλαια, Vodafone (Αρωγοί), ΑΒ Βασιλόπουλος, Coca Cola 3E, Eurobank, Henkel, Παπαστράτος (Επίκουροι), ΕΛΑΪΣ - Unilever (Υποστηρικτής).
Την καμπάνια επικοινωνίας και δημοσιότητας των Αριστείων σχεδιάζουν οι εταιρείες J. Walter Thompson Athens - Mindshare και AIA Relate αντίστοιχα.
Το site της διοργάνωσης σχεδίασε η ATCOM.
Xορηγοί κλαδικής επικοινωνίας οι Boussias Communications & Direction Business Network.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης