Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η PwC επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Microsoft

tags :
Η PwC επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Microsoft
Στις τεχνολογίες συμπεριλαμβάνονται τα προϊόντα Microsoft Azure, Microsoft Dynamics 365, Microsoft Office 365 και Microsoft Power BI
Η PwC ανακοίνωσε πρόσφατα τα σχέδιά της να επεκτείνει σε παγκόσμιο επίπεδο την συνεργασία της με τη Microsoft στον τομέα του Παγκόσμιου Επιχειρησιακού και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, ενισχύοντας έτσι τις δυνατότητες υποστήριξης των πελατών της που στοχεύουν στον ψηφιακό και επιχειρησιακό μετασχηματισμό ευρείας κλίμακας μέσω των τεχνολογιών της Microsoft.
Σε αυτές τις τεχνολογίες συμπεριλαμβάνονται τα προϊόντα Microsoft Azure, Microsoft Dynamics 365, Microsoft Office 365 και Microsoft Power BI.
Η PwC θα αξιοποιήσει επίσης τα προϊόντα Cortana Intelligence Suite και Azure IoT Suite, καθώς και τις υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας.
Με τη βοήθεια της διευρυμένης αυτής συμμαχίας, θα ενισχυθεί η ικανότητα της PwC να αναπτύσσει εξειδικευμένες καινοτόμες λύσεις για κάθε κλάδο με τη βοήθεια των τεχνολογιών της Microsoft.
«Οι εταιρείες που εισέρχονται στον ψηφιακό μετασχηματισμό θέλουν να ενισχύσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα σε έναν ολοένα πιο δυναμικό και ψηφιακό κόσμο», σχολιάζει ο Miles Everson, επικεφαλής των συμβουλευτικών υπηρεσιών της PwC.
«Μέσω της συνεργασίας της με τη Microsoft, η PwC παρέχει εξειδικευμένες επιχειρηματικές γνώσεις και τεχνογνωσία για κάθε κλάδο καθώς και καινοτόμες λύσεις μέσω της πλατφόρμας της Microsoft, και βοηθά τους πελάτες να επιτύχουν τους στόχους τους σε επίπεδο ψηφιακού και επιχειρησιακού μετασχηματισμού.
Η νέα αυτή συνεργασία μας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνουμε την ήδη επιτυχημένη συνεργασία μας στην παροχή υπηρεσιών ψηφιακού μετασχηματισμού στους πελάτες μας».
Όπως προσέθεσε ο Judson Althoff, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Εμπορικού Τμήματος της Microsoft Corp, «η PwC έχει συμβάλλει στην ενίσχυση των δυνατοτήτων του κλάδου παρέχοντας λύσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις να κρατήσουν τους πελάτες τους, να ενισχύσουν τους εργαζομένους τους, να βελτιστοποιήσουν τις λειτουργίες τους και να μετασχηματίσουν τα προϊόντα τους».
Η διευρυμένη συμμαχία μας, η οποία περιλαμβάνει την πλήρη πλατφόρμα της Microsoft, σε συνδυασμό με τις ικανότητες μας και το κοινό μας όραμα, θα βοηθήσουν τους πελάτες να επιταχύνουν την πορεία τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.
Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε το έργο μας με την PwC σε όλον τον κόσμο».
Μέσα από τη διευρυμένη αυτή συμμαχία, η PwC θα βοηθήσει τους πελάτες της να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του ψηφιακού μετασχηματισμού ώστε να επιτύχουν μεγαλύτερη αξία για τις επιχειρήσεις τους και να αυξήσουν την επιρροή τους.
Η διεύρυνση αυτή σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο, καθώς θέτει τις βάσεις για μια σταθερή συνεργασία με στόχο αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις παγκοσμίως.
Ο Γιώργος Ναούμ, επικεφαλής των συμβουλευτικών υπηρεσιών τεχνολογίας της PwC Ελλάδας συμπλήρωσε:
"Η PwC Ελλάδας έχει επικεντρωθεί το τελευταίο διάστημα στην παροχή υπηρεσιών ψηφιακού μετασχηματισμού, και πιο συγκεκριμένα σε θέματα που αφορούν Analytics, Cybersecurity, Big Data και Cloud Services αλλά και Robo-Advisors, Digital Wallets / Payments, AI & Machine Learning.
Η διευρυμένη συνεργασία με την Microsoft μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας επιπλέον καινοτόμες λύσεις. Επίσης, οι λύσεις που έχουμε ήδη υλοποιήσει με τεχνολογίες Microsoft, ειδικά στον χώρο του Internet of Things (IoT) και σε περιβάλλοντα τύπου Industry 4.0, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν τους πελάτες μας να μεταβούν άμεσα και ομαλά στην νέα τεχνολογική εποχή".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης