Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Με αγωγές προειδοποιεί ο Μαντζουράνης όσους υποστηρίζουν ότι είναι συνήγορος του Μαρινάκη

tags :
Με αγωγές προειδοποιεί ο Μαντζουράνης όσους υποστηρίζουν ότι είναι συνήγορος του Μαρινάκη
Τόνισε ότι "όσο ισχυροί και να είναι κάποιοι, θα πρέπει να αντιληφθούν, πως δεν υπάρχει κανένας Έλληνας πολίτης υπεράνω του νόμου".
Με αγωγές προειδοποίησε ότι θα απαντήσει σε όσους υποστηρίζουν, ότι είναι συνήγορος του Βαγγέλη Μαρινάκη και ταυτόχρονα εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης.
Μιλώντας στο ΑΠΕ είπε, ότι "πρόκειται για συνειδητή αθλιότητα του αισχίστου είδους" και πρόσθεσε ότι "σήμερα θα πάρουν τα εξώδικα και αύριο-μεθαύριο θα προχωρήσω σε αγωγές".
Συνέχισε δε λέγοντας ότι "όσο ισχυροί και να είναι κάποιοι, θα πρέπει να αντιληφθούν, πως δεν υπάρχει κανένας Έλληνας πολίτης υπεράνω του νόμου".
Ο κ. Μαντζουράνης επανέλαβε, ότι δεν έχει εκπροσωπήσει τον κ. Μαρινάκη "σε καμία δίκη, σε καμία διαδικαστική πράξη, ενώπιον κανενός δικαστηρίου, κανενός εισαγγελέα, καμιάς Αρχής".
Πρόσθεσε ότι "είμαι δικηγόρος ενός από τους πολλούς συγκατηγορούμενούς του στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών, του Θεόδωρου Κουρίδη, ο οποίος υπήρξε δικηγόρος της ΕΠΟ".
Καταλήγοντας είπε ότι "αυτό αποδεικνύεται από έγγραφα και θα αποδειχθεί ενώπιον των δικαστηρίων, όπου θα προσφύγω", προσθέτοντας ότι "ως δικηγόρος δεν έχω άλλο όπλο να αμυνθώ στη λάσπη και τη συκοφαντία παρά μόνο στα δικαστήρια".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης