Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια Απριλίου του ΕΦΚΑ – ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ οργανώνουν νέο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια Απριλίου του ΕΦΚΑ – ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ οργανώνουν νέο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
«Δεν έχω να πληρώσω, δεν έχω άλλα να δώσω» 
Τα ειδοποιητήρια για τις εισφορές του Απριλίου 2017 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματιών, έχουν αναρτηθεί στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Οργανισμού ( www.efka.gov.gr).
Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΕΦΚΑ καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Τετάρτη 31.5.2017.
Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).
Την ίδια ώρα, οι θιγόμενοι από τις αυξημένες εισφορές επιστημονικοί φορείς με το σύνθημα «Δεν έχω να πληρώσω, δεν έχω άλλα να δώσω» καλούν τα μέλη τους να ανταποκριθούν στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα στις 18.30,στις 18 Μαϊου 2017, να απευθύνουν ένα ηχηρό «όχι στα μέτρα» προς το κοινοβούλιο καθώς εκείνη την ώρα θα βρίσκονται σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών.
Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, ενόψει των κινητοποιήσεων και της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, τόνισε:
«Με τις εισφορές που προβλέπονται στο πολυνομοσχέδιο, οι οποίες αυξάνονται έως 61%, ένα είναι το μήνυμα που στέλνουν στους ελεύθερους επαγγελματίες:
«θέλουμε να σας κλείσουμε».
Φαίνεται ότι ζήλεψαν τη δόξα του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην ταινία «υπάρχει και φιλότιμο» και μας λένε «θα σας εξαφανίσωμεν».
Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ, οι ναυτικοί, οι δικηγόροι και οι συμβολαιογράφοι συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους αντιδρώντας στο νομοσχέδιο.
Έτσι, τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα ακινητοποιηθούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια έως και την Παρασκευή μετά τη νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία για όλες τις κατηγορίες πλοίων που κήρυξε η ΠΝΟ κλιμακώνοντας την αντίδρασή της στα νέα μνημονιακά μέτρα.
Η ομοσπονδία θα αποφασίσει σήμερα αν θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις της
Οι δικηγόροι απέχουν και σήμερα από τα καθήκοντά τους ενώ οι συμβολαιογράφοι έχουν αποφασίσει αποχή έως και την Παρασκευή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης