Εξουδετέρωση δυο βομβών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στον Ασπρόπυργο

Εξουδετέρωση δυο βομβών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στον Ασπρόπυργο
 Λόγω της επιχείρησης εξουδετέρωσης των δύο βομβών  απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους οι κάτοικοι της συνοικίας του Ασπροπύργου "Αεροδρόμιο"
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης των δύο βομβών  του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ισχύος 500 λιμπρών, που εντοπίστηκαν στην περιοχή του Ασπρόπυργου και συγκεκριμένα, στον χώρο της 112 πτέρυγας μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στο Αεροδρόμιο Ελευσίνας.
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ασπροπύργου, Ν. Μελετίου, μεταξύ άλλων, συνεχάρη τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, για την άρτια οργάνωση της επιχείρησης.
Όπως δήλωσε, «τόνωσαν την εμπιστοσύνη και τη σιγουριά του λαού μας, στις ικανότητες και την αποφασιστικότητα, με την οποία προασπίζονται την ακεραιότητα της χώρας και την ασφάλεια των πολιτών, έναντι εχθρών και κινδύνων, εσωτερικών και εξωτερικών».
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι «η άψογη συνεργασία του δήμου μας, με τις Ένοπλες Δυνάμεις, με την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και κάθε άλλο αρμόδιο, για την Πολιτική Προστασία, απέδειξε ότι, Δημοτική Αρχή, δημοτικοί υπάλληλοι και πολίτες, είμαστε σε ετοιμότητα να αναλάβουμε το μερίδιο που μας αναλογεί, σε οποιαδήποτε συντονισμένη προσπάθεια, που αφορά στη ζωή, στην υγεία και στην περιουσία του πολίτη».
Σημειώνεται ότι λόγω της ελεγχόμενης έκρηξης εξουδετέρωσης πυρομαχικών παλαιού τύπου στην περιοχή του Ασπρόπυργου  από τις 07:00 έως τις 15:00, σήμερα έγινε προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, στο τμήμα της από την είσοδο του Θριάσιου Νοσοκομείου έως την οδό Γκορυτσάς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους οι κάτοικοι της συνοικίας του Ασπροπύργου "Αεροδρόμιο".

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS