Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΝΟΤΗΤΑ: Αρνητική εξέλιξη για τον χώρο της εργασίας η απόφαση της Eldorado

tags :
ΕΝΟΤΗΤΑ: Αρνητική εξέλιξη για τον χώρο της εργασίας η απόφαση της Eldorado
Η κυβέρνηση με κάθε τρόπο, χωρίς να υπολογίζει χιλιάδες οικογένειες, αρκείται σε επικοινωνιακά τρικ με στόχο να ικανοποιήσει το εσωτερικό της ακροατήριο
Αποτελεί μία ιδιαίτερα αρνητική εξέλιξη για τον χώρο της εργασίας, η απόφαση της Eldorado Gold να αναστείλει την δραστηριότητά της στην Ελλάδα από τις 22 Σεπτεμβρίου 2017 , σημειώνει η νέα συνδικαλιστική παράταξη της ΓΣΕΕ «ΕΝΟΤΗΤΑ».
Ο κίνδυνος να σταλούν στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους είναι ορατός όσο ποτέ συμπληρώνει η ΕΝΟΤΗΤΑ επισημαίνοντας ότι:
«Σε μία περίοδο που η χώρα χρειάζεται όσο τίποτε άλλο επενδύσεις για την δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης, είναι αν μη τι άλλο εξωφρενικό να απειλούνται και οι υφιστάμενες θέσεις.
Η κυβέρνηση με κάθε τρόπο, χωρίς να υπολογίζει χιλιάδες οικογένειες, αρκείται σε επικοινωνιακά τρικ με στόχο να ικανοποιήσει το εσωτερικό της ακροατήριο, ακυρώνοντας στην πράξη το δήθεν φιλοεπενδυτικό της πρόγραμμα.
Εκτός και αν έχει επικρατήσει και δεν έχει ομολογηθεί δημόσια η άποψη «να πάνε στα τσακίδια και να μην στεριώσουν πουθενά…».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης