Μετ’εμποδίων σήμερα 13/11 οι μετακινήσεις – Χωρίς μετρό έως τις 09:00

Μετ’εμποδίων σήμερα 13/11 οι μετακινήσεις – Χωρίς μετρό έως τις 09:00
Στάση εργασίας 10:00 με 13:00 σε προαστιακό, ΟΣΕ
Μετ’εμποδίων θα πραγματοποιηθούν και σήμερα  Δευτέρα 13/11 οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού της Αττικής καθώς οι εργαζόμενοι σε μετρό, προαστιακό και ΟΣΕ προχωρούν σε στάσεις εργασίας.
Συγκεκριμένα, το μετρό θα μείνει ακινητοποιημένο από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων, οι οποίοι έχουν εξαγγείλει και 24ωρη απεργία για την Πέμπτη 16/11, αντιδρώντας στην ένταξη της ΣΤΑΣΥ στο υπερταμείο.
Οι εργαζόμενοι ζητούν και συνάντηση με τον υπ. Οικονομικών Ευκλείδη για την επίλυση του χρηματοδοτικού θέματος των αστικών συγκοινωνιών.
Εν τω μεταξύ, ακινητοποιημένα θα μείνουν τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00 μετά το μεσημέρι.
Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, η κινητοποίηση γίνεται «στη μνήμη των δυο συναδέλφων και του συμπολίτη μας που έχασαν την ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο».
«Αγωνιζόμαστε για την άμεση ολοκλήρωση των έργων υποδομής (τηλεδιοίκηση - φωτοσήματα) για να έχουμε ακόμα πιο ασφαλή και γρήγορα τρένα στην Ελλάδα, στην υπηρεσία του επιβατικού κοινού» αναφέρουν οι εργαζόμενοι.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS