Τελευταία Νέα
Οικονομία

Καλύπτει το ΥΠΟΙΚ τον Φλαμπουράρη – Είχε υπαχθεί στη φορολογική ρύθμιση των 12 δόσεων της κυβέρνησης Σαμαρά

tags :
Καλύπτει το ΥΠΟΙΚ τον Φλαμπουράρη – Είχε υπαχθεί στη φορολογική ρύθμιση των 12 δόσεων της κυβέρνησης Σαμαρά
Ο δήμος Αίγινας προχώρησε σε ελάφρυνση χρεών για το σύνολο των δημοτών και των κατοίκων του νησιού
Δύο σημαντικά στοιχεία αποκαλύπτουν υψηλόβαθμες πηγές του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τα όσα ακούγονται, λέγονται και γράφονται για την υπαγωγή του Υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη στην ειδική ρύθμιση των 100 δόσεων για οφειλές προς το Δημόσιο.
Όπως λένε οι πληροφορίες ο κ. Φλαμπουράρης δεν είχε υπαχθεί στην ρύθμιση των 100 δόσεων της Νάντιας Βαλαβάνη αλλά σε προγενέστερη και συγκεκριμένα εκείνη των 12 δόσεων που είχε νομοθετήσει η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.
Μάλιστα οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο κ. Φλαμπουράρης εξόφλησε τις οφειλές του, ενώ σημείωναν με νόημα ότι ο εταιρικός φόρος είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τον προσωπικό.
Αλλά και σε ότι αφορά τη διαγραφή μέρους οφειλών του κ. Φλαμπουράρη στο δήμο Αίγινας που αφορούσε το δίκτυο ύδρευσης, όπως προκύπτει η συγκεκριμένη ρύθμιση της Δημοτικής αρχής, αφορούσε το σύνολο των δημοτών και των κατοίκων συγκεκριμένης περιοχής του νησιού (περίπου 80 μετρητές) καθώς πιστοποιήθηκαν υπερβολικές χρεώσεις, με υπαιτιότητα του Δήμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης