Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Προπαγανδιστικό σχέδιο κινδυνολογίας σε βάρος της χώρας από την κυβέρνηση

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Προπαγανδιστικό σχέδιο κινδυνολογίας σε βάρος της χώρας από την κυβέρνηση
Οδηγούμαστε στην προεδρική εκλογή σε συνθήκες άκρως επικίνδυνες τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Για «προπαγανδιστικό σχέδιο κινδυνολογίας σε βάρος της χώρας» από την ίδια την κυβέρνηση έκανε λόγο ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.
«Είναι πολλά αυτά που μας ανησυχούν, αλλά θα έλεγα τις τελευταίες μέρες αυτό που μας εξοργίζει είναι μια προσπάθεια από την ίδια την κυβέρνηση να ενθαρρύνει τις αγορές ή τους ανθρώπους των αγορών να επιτεθούν κατ΄ουσίαν στη χώρα μας. Ο πρωθυπουργός φαίνεται - και δεν το είχαμε όλοι συνειδητοποιήσει - είχε προαναγγείλει στο καφενείο της Βουλής αυτόν τον σχεδιασμό. Μετά έβαλε την κ. Βούλτεψη, τον κ. Γεωργιάδη» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ. Σκουρλέτης.
Όπως είπε, δημιουργείται ένα σκηνικό με πρωτοβουλία κυρίως της κυβέρνησης να πάμε στη διαδικασία εκλογής του προέδρου μέσα σε συνθήκες που είναι άκρως επικίνδυνες.
«Η επίσπευση της εκλογής με τον τρόπο που έγινε, έγινε για να κρύψει από τον ελληνικό λαό τη συζήτηση και από ότι φαίνεται τη συμφωνία για νέα μέτρα που πηγαίνουν μαζί με την τελευταία αξιολόγηση της τρόικας.
Αυτό προφανώς δεν άντεχε πολιτικά να το παρουσιάσει ο κ. Σαμαράς στον ελληνικό λαό και το ελληνικό κοινοβούλιο.
Επέλεξε λοιπόν, με την πλάτη στον τοίχο, είναι αλήθεια, να επισπεύσει την προεδρική εκλογή ενώ ταυτόχρονα βάζει μπρος ένα τέτοιο προπαγανδιστικό σχέδιο κινδυνολογίας σε βάρος της χώρας του.
Και για αυτό το τελευταίο δεν υπάρχει προηγούμενο» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ερωτηθείς για το εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θα συζητούσε το ενδεχόμενο να ψηφίσει την υποψηφιότητα Δήμα, εφόσον μεταξύ δεύτερης και τρίτης ψηφοφορίας για την προεδρική εκλογή η κυβέρνηση προτείνει να κλειδωθεί η ημερομηνία εκλογών λίγους μήνες μετά την εκλογή προέδρου, ο κ.Σκουρλέτης τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει ξεκάθαρα ότι το θέμα της εκλογής ΠτΔ «πρέπει να είναι υπόθεση μιας νέας βουλής που θα προκύψει από εκλογές».
«Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο νέος πρόεδρος. Το πρόβλημα της χώρας είναι εάν θα συνεχιστεί αυτή η πολιτική. Έτσι το βλέπει η κυβέρνηση, έτσι το βλέπουμε και εμείς, από διαφορετική πλευρά, αλλά στο δια ταύτα αυτό καταλαβαίνουμε και οι δύο» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης