Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σήμερα η «ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη» αθώωσε και δικαίωσε την Χρυσή Αυγή

Σήμερα η «ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη» αθώωσε και δικαίωσε την Χρυσή Αυγή
Πρόκειται ίσως για το καλύτερο δώρο στην Χρυσή Αυγή, γιατί αποδείχθηκαν περίτρανα τα κίνητρα της ανεξάρτητης δικαιοσύνης.
Η απόφαση της «δικαιοσύνης» να αποφυλακίσει τον Στ. Μπούκουρα πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής και πλέον ανεξάρτητο βουλευτή….δικαιώνει…. την Χρυσή Αυγή.
Το βασικό σκεπτικό της «δικαιοσύνης» είναι ότι ο Μπούκουρας είναι μετανιωμένος άρα δεν μπορεί να τελέσει άλλες πράξεις άπαξ και δεν συμμετέχει στην Χρυσή Αυγή καθώς δεν ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, ούτε συμμετέχει στο κόμμα.
Το βασικό ερώτημα που τίθεται είναι.
Ένας πολίτης ανεξαρτήτως της ιδιότητα του βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης και κρίνεται για πράξεις που έχει κάνει όχι για πράξεις που θα κάνει στο μέλλον.
Οι πολίτες σε αυτή την χώρα κρινόμαστε για τις πράξεις που έχουμε τελέσει όχι για πράξεις που θα κάνουμε στο μέλλον και ουδείς γνωρίζει πέραν της μοίρας και του Θεού.
Γιατί η δικαιοσύνη κρατούσε προφυλακισμένο τον Στ. Μπούκουρα τόσους μήνες και σήμερα θυμήθηκε ότι πρέπει να αποφυλακιστεί;
Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό συνέβη αποκλειστικά με στόχο να ….ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Αποφυλακίστηκε με όρο να ψηφίσει αυτή είναι η αλήθεια.
Τι διαπραγμάτευση έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής Στ. Μπούκουρας δεν γνωρίζουμε.
Αυτό που πλέον είναι ξεκάθαρο είναι ότι σήμερα η δικαιοσύνη απέδειξε ότι διώκει την Χρυσή Αυγή με όρους πολιτικούς, διώκει την Χρυσή Αυγή γιατί κόβει ψήφους από την ΝΔ.
Σήμερα ο θεσμός της δικαιοσύνης κατέρρευσε καθώς απέδειξε ότι όχι απλά δέχεται τηλέφωνα από τον πρωθυπουργό αλλά καθοδηγείται απροκάλυπτα.
Η ελληνική δικαιοσύνη σήμερα αθώωσε την Χρυσή Αυγή άθελα της….
Πρόκειται ίσως για το καλύτερο δώρο στην Χρυσή Αυγή, γιατί αποδείχθηκαν περίτρανα τα κίνητρα της ανεξάρτητης δικαιοσύνης.
Προφανώς το σκεπτικό της απόφασης αποφυλάκισης του Μπούκουρα, αποτελεί το καλύτερο διαπραγματευτικό χαρτί της Χρυσής Αυγής....όποτε και αν γίνει το δικαστήριο για την Χρυσή Αυγή....

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης