Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το Ποτάμι αναιρεί το πρόγραμμά του - Η περίπτωση Θεοχάρη και οι επαγγελματίες «πολιτευτές»

tags :
Το Ποτάμι αναιρεί το πρόγραμμά του - Η περίπτωση Θεοχάρη και οι επαγγελματίες «πολιτευτές»
Αγώνας κατά του πολιτικού κατεστημένου με επαγγελματίες «πολιτευτές»
Το ίδιο του το πρόγραμμα αναιρεί το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, πριν καν προλάβει να περάσει το κατώφλι του ελληνικού κοινοβουλίου.
Η κατάρτιση των ψηφοδελτίων του κόμματος, αποδεικνύει περίτρανα την ανακολουθία θέσεων και πράξεων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Το Ποτάμι θα διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, με «σημαία» τον αγώνα του κατά του πολιτικού κατεστημένου.
Ωστόσο, χαρακτηριστικό παράδειγμα της ανακολουθίας που χαρακτηρίζει τις επιλογές του Ποταμιού, αποτελεί η υποψηφιότητα του πρώην γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη.
Το πρόγραμμα του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη αναφέρει κατηγορηματικά ότι «όσοι ασκούν εξουσία σε γενικές γραμματείες και δημόσιους οργανισμούς δεν θα είναι υποψήφιοι αν δεν περάσουν 4 χρόνια από τη λήξη της θητείας τους».
Ωστόσο η παραπάνω θέση δεν στάθηκε εμπόδιο για τον Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στη Β΄Αθήνας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την παραίτησή του από τη γ.γ. Δημοσίων Εσόδων τον περασμένο Ιούνιο, ο Χάρης Θεοχάρης προσελήφθη από την Eurobank ως σύμβουλος διοίκησης, με μισθό 7.500 ευρώ.
Άλλο ένα στοιχείο της ανακολουθίας του Ποταμιού αποτελεί το γεγονός ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει υποστηρίξει με σθένος ότι μπορεί να υπάρξει πολιτική «χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς», ωστόσο τα ψηφοδέλτια του Ποταμιού βρίθουν από υποψηφιότητες «επαγγελματιών πολιτικών».
Ενδεικτικά αναφέρουμε τους προερχόμενους από τη ΔΗΜΑΡ Σπύρο Λυκούδη, Γρηγόρη Ψαριανό, Κατερίνα Μάρκου, Νίκη Φούντα, τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Τατσόπουλο και την πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Άννυ Ποδηματά.
Επίσης το Ποτάμι ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη φιλελεύθερη Δράση του Θεόδωρου Σκυλακάκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης